ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 14:52
 

Ομόνοια: Ο Σταύρος το παίρνει πάνω του...

Η παρουσία του Παπασταύρου στην Κύπρο αναμένεται να «τρέξει» σημαντικά θέματα

Ο Σταύρος Παπασταύρου βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες στο νησί μας για τις εορτές του Πάσχα και αναμένεται να «τρέξει» από την επόμενη εβδομάδα όλα τα σημαντικά θέματα της Ομόνοιας.

Ο πρόεδρος της εταιρείας αναμένεται να έχει σειρά συναντήσεων τις επόμενες μέρες με τους στενούς του συνεργάτες για τα θέματα του γηπεδικού, των τηλεοπτικών, αλλά και του προγραμματισμού ενόψει της επόμενης σεζόν. Αναμένεται πως η παρουσία του και οι ενέργειες του θα φέρουν ραγδαίες εξελίξεις το επόμενο χρονικό διάστημα.

Είναι ερωτηματικό που θα αγωνίζεται η ομάδα την επόμενη σεζόν, αφού το θέμα με το Μακάρειο έχει «παγώσει» εδώ και αρκετό καιρό μετά την κωλυσιεργία που παρατηρείται από πλευράς του ΚΟΑ σε αυτό το θέμα. Η Ομόνοια ήδη κοιτάζει και εναλλακτικές λύσεις για την έδρα της την επόμενη σεζόν, αφού δεν επιθυμεί να αγωνίζεται στο ΓΣΠ.

Επίσης, είναι και το θέμα με τα τηλεοπτικά, με την Ομόνοια να επιδιώκει να έχει νέα επικοινωνία με την πλατφόρμα της Primetel για το τι μέλλει γενέσθαι με το θέμα του τηλεοπτικού της συμβολαίου.

Επιπρόσθετα, ο Παπασταύρου θα συναντηθεί και με τον τεχνικό της ομάδας Γιάννη Αναστασίου για την πορεία της ομάδας μετά την πολύ βαριά ήττα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά σχετικά με το θέμα τεχνικής ηγεσίας αυτή την στιγμή, αφού ο Ελλαδίτης τεχνικός είναι υπό διαρκή αξιολόγηση.

Ο πρόεδρος ενημερωνόταν για τα πάντα κατά το διάστημα της απουσίας του και πλέον καλείται να λάβει σημαντικές αποφάσεις τις επόμενες μέρες για όλα τα σημαντικά θέματα. Με λίγα λόγια, αναλαμβάνει άμεσα δράση…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σχόλια αναγνωστών

Υπ. Μεταφορών: Ένα κράτος δεν μπορεί να παρέμβει για να καθορίσει τις τιμές των ναύλων

«…και τις μπούρδες περί ανταγωνισμού, που θα φέρει μείωση των τιμών, πού να τις βάλουμε;»
Ai Em  |  10:41

Ο μυστικός δείπνος

«Ο νυν πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, θα γίνει γνωστός στην ιστορία ως ο ενταφιαστής της λύσης του Κυπριακού ...»
Yiannos  |  10:21

ΟΕΒ: Η Δημόσια Αργία της 25ης Ιουνίου δεν αφορά τον ιδιωτικό τομέα

«Αλλού σε τρώει τζιε αλλού κνίθεσαι ρε ...ΑΚΑ»
Χριστοσ Α.  |  11:07

ΟΕΒ: Η Δημόσια Αργία της 25ης Ιουνίου δεν αφορά τον ιδιωτικό τομέα

«H Kύπρος της ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ!!! Οι Δημόσιοι υπάλληλοι ΠΡΕΠΕΙ να παν στην κηδεία!!!!!! Διαφορετικά θα τους ...»
ΑΚΑ  |  10:08

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X