ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Ως θέμα (και) αυτοσεβασμού

Μια παράμετρος που αφορά την αυριανή αλλά και τη γενικότερη προσπάθεια

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη νίκη για τους παίκτες της Ομόνοιας στο δύσκολο αυριανό ματς στο Τσίρειο κατά του Απόλλωνα.

Eνα τέτοιο αποτέλεσμα αύριο θα είναι σπουδαίο. Ο αντίπαλός βεβαίως είναι πάρα πολύ ισχυρός και πρέπει οι «πράσινοι» ποδοσφαιριστές να είναι πολύ προσεκτικοί.

Οφείλουν να δώσουν το 100% του εαυτού τους, να αγωνιστούν στο μέγιστο βαθμό, να παλεύουν για κάθε μπάλα. Με νίκη, πέραν της συγκομιδής των τριών βαθμών μέσα στην έδρα του αντιπάλου, είναι αυτονόητο ότι θα «στρώσουν» ψυχολογία.

Είναι πασιφανές σχεδόν σε όλα τα ματς, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, ότι υπάρχει σθένος, αυτοπεποίθηση και πίστη σε αυτό που κάνουν, διότι υπάρχει προφανής στόχος. Οφείλουν άλλωστε -ως θέμα αυτοσεβασμού - να ολοκληρώσουν με ψηλά το κεφάλι τη σεζόν. Η φράση «με ψηλά το κεφάλι» δεν έχει άλλη ερμηνεία από την κατάσταση πραγμάτων που δημιουργείται με την υλοποίηση στόχου ή στόχων.

Ο Χένινγκ Μπεργκ θα έχει περισσότερες επιλογές   την Κυριακή σε σχέση με το ματς κατά του Ολυμπιακού. Θα έχει τους Άνταμ Λανγκ   Ερικ Μποτεάκ,   Μιξ Ντίσκερουντ και Ζιόρντι Γκόμεθ.

Εκτός είναι οι Φρανσίς Ουζόχο, Φουάντ Μπασιρού, Αμπντουλαχί Σέχου, Παναγιώτης Ζαχαρίου και Γιάννης Κούσουλος.

Η καθυστέρηση στις μετεγγραφικές εξελίξεις είναι δεδομένη με τον κόσμο να συνεχίζει να πιέζει –όχι με την αρνητική έννοια αλλά με αυτήν της εύλογης ανησυχίας του κάθε οπαδού για την εξάλειψη ή τον περιορισμό της δυστοκίας που υπάρχει από την αρχή της σεζόν - και να αναμένει.

Το βασικό είναι να μπορεί ο παίκτης που θα έρθει να μπορεί να παίξει άμεσα και να είναι καλύτερος ή έστω ίσος με τους υπάρχοντες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: 72 ώρες πριν

Ομόνοια: 72 ώρες πριν

Στο «πράσινο στρατόπεδο» επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα προλάβουν και οι δυο τον μεγάλο τελικό
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ