ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Παπουλής... σαν το παλιό καλό κρασί

Ο βετεράνος game changer του «τριφυλλιού»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μπορεί να μας συστήθηκε πριν δέκα χρόνια και να έχει «φάει» με το κουταλάκι τα γήπεδα της Κύπρου, μπορεί να μεγαλώνει ηλικιακά αλλά ο Φώτης Παπουλής είναι πραγματικά ένα «κόσμημα» για το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

«Σαν το παλιό κρασί» είναι η φράση που χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε κάτι ή κάποιον που βελτιώνεται όσο περνάει ο χρόνος. Η λέξη κλειδί στη φράση αυτή είναι το «καλό», γιατί αν ένα κρασί είναι αμφίβολης ποιότητας, η παλαίωση περισσότερο θα το βλάψει παρά θα το βελτιώσει. Δεν νομίζω να υπάρχει πιο ταιριαστή φράση από αυτή που να χαρακτηρίζει τον πλέον 37χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας. Γιατί ο Φώτης Παπουλής είναι από τα «καλά κρασιά» που όσο παλαιώνουν τόσο περισσότερη αξία έχουν. 

Δεν χρειαζόταν το γκολ με την ΑΕΚ με το οποίο έδωσε τη νίκη στην Ομόνοια για να μας δείξει πόσο χαρισματικός είναι με την μπάλα στα πόδια, αλλά ο Φώτης Παπουλής είναι απο τους ποδοσφαιριστές που καθορίζουν παιχνίδια και το χθεσινό παιχνίδι «φέρει» την υπογραφή του. Ένας ποδοσφαιριστής που «κουβάλησε» πολλές φορές την ομάδα στην πλάτη του, είτε με τον Απόλλωνα πιο παλιά είτε με την Ομόνοια τώρα.

Το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ μας έδειξε ακόμη μία φορά πόση εμπιστοσύνη έχει στα πόδια του καθώς με μια κίνηση ελευθερώθηκε από τον αντίπαλο του και με το αριστερό του πόδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αφήνοντας τον Πίριτς «άγαλμα».

Ο 37χρονος Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής είναι το παράδειγμα του σπάνιου συνδυασμού, ταλέντου και σκληρής δουλειάς, και αυτό το δείχνουν οι αριθμοί του σε αυτα τα δέκα χρόνια που αγωνίζεται στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Αυτό θα πρέπει να νοιώθουν οι παίκτες της Ομόνοιας με τη χθεσινή τους εμφάνιση
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ