ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Στα καλά της με τρεις νέους βασικούς

Ιδανική η φάση για το «τριφύλλι» που παράλληλα προσθέτει λύσεις με Φώτη Κίτσο, Πάρι Ψάλτη, Μπράντον Μπάρκερ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Είναι μια ιδιαίτερη φάση η παρούσα για την Ομόνοια. Αυτή τη στιγμή η ομάδα του «τριφυλλιού» διανύει την καλύτερη της περίοδο από τότε που άρχισε το πρωτάθλημα.

Η χρονική συγκυρία βρίσκει την Ομόνοια να έχει συμπληρωμένο ένα θετικότατο σερί. Τρεις συνεχόμενες νίκες χωρίς γκολ στο παθητικό και έξι νίκες στα τελευταία εφτά ματς περιλαμβανομένου αυτου του Κυπέλλου. Η Κυπελλούχος βρίσκεται 3 βαθμούς μακριά από την 3η προνομιούχα θέση και 10 από την κορυφή.

Το δυναμικό έχει αποκτήσει περισσότερες λύσεις, ενώ αναμένονται και άλλες με τις μετεγγραφές που θα γίνουν

Η βαθμολογική αναρρίχηση αντικατοπτρίζει την αγωνιστική αναρρίχηση. Η ομάδα έχει γίνει πιο στιβαρή, πιο ισορροπημένη, πιο παθιασμένη και πιο αποτελεσματική. Έχει αποκτήσει μεγάλη δυναμική και υψηλό ηθικό αυτήν την περίοδο, ενώ έχει αυξήσει τις λύσεις της εκ των έσω.

Οι νέες λύσεις

Γιατί ο Γιανίκ Φερέρα -που έχει υποστεί μηδενιστική κριτική στο προηγούμενο διάστημα- έχει μετατρέψει τρεις ποδοσφαιριστές που βίωναν την πραγματικότητα του αναπληρωματικού σε βασικούς. Τρεις ποδοσφαιριστές που με την παρουσία τους έδειξαν διάθεση να είναι ανταγωνιστικοί, τα κατάφεραν και έδειξαν ότι έχουν τις ικανότητες να προσφέρουν στην ομάδα. Αναφερόμαστε στους Φώτη Κίτσο Μπράντον Μπάρκερ και Πάρι Ψάλτη.

Ο Φώτης Κίτσος (8 συμμετοχές) έχει πάρει θέση βασικού σε πέντε ματς (Καρμιώτισσα, Ακρίτας, Απόλλωνας, ΕΝΠ, Δόξα). Ο Μπράντον Μπάρκερ, (12 συμμετοχές), έχει ξεκινήσει ως βασικός στα δυο τελευταία ματς με ΕΝΠ και Δόξα, ο δε Πάρις Ψάλτης, (6 συμμετοχές). έχει αγωνιστεί ως βασικός στα τρία τελευταία ματς (Απόλλωνας ΕΝΠ Δόξα). Η πρόοδος τους είναι ευδιάκριτη. Και η προσδοκία είναι να συνεχιστεί και να μην αποτελέσει παρένθεση η παρούσα παρουσία τους .

 Το δυναμικό έχει αποκτήσει περισσότερες λύσεις, ενώ αναμένονται και άλλες με τις μετεγγραφές που θα γίνουν. Ήδη εντάχθηκε ο Λίβυος Ισμαήλ Ταχούρι Σράντι και έπονται και άλλοι.

Πλέον, στο «Ηλίας Πούλλος» είναι όλοι επικεντρωμένοι στο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Η αναμέτρηση της Δευτέρας είναι καθοριστικής σημασίας, τόσο για το βαθμολογικό, όσο και για το ψυχολογικό κομμάτι. Άλλος ένας «τελικός», όπου η Ομόνοια καλείται να δείξει και πρακτικά την ανωτερότητα της έναντι του αντιπάλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Το κύπελλο ήρθε με τη σφραγίδα του Ανσαριφάρντ ο οποίος δικαίωσε όλους όσοι δούλεψαν για να έρθει στην ομάδα
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ