ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Τα δεδομένα με Παναγή

Οι σκέψεις που γίνονται και τι ισχύει

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Αρνητική εξέλιξη προέκυψε στην Ομόνοια όσον αφορά τον «άσο», αφού όχι μόνο τραυματίστηκε ο Φαμπιάνο, αλλά όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, δυστυχώς για τους «πράσινους» δεν είναι μόνο αυτό.

Δηλαδή δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ενάμιση μήνα... Αυτό γιατί ο Φράνσις Ουζόχο πιθανότατα θα δώσει το παρών του στο επερχόμενο Κόπα Άφρικα, ενώ σοβαρό τραυματισμό αντιμετωπίζει κι ο Χαράλαμπος Κυριακίδης.

Απ' τη στιγμή λοιπόν, που όπως όλα δείχνουν τον ερχόμενο μήνα δεν θα υπάρχουν λύσεις κάτω από το τέρμα, πέραν των τερματοφυλάκων της δεύτερης ομάδας, το ενδεχόμενο επιστροφής του Κωνσταντίνους Παναγή φαντάζει πλέον ως το επικρατέστερο. Στο «τριφύλλι» κάνουν... πολύ σοβαρές σκε΄ψεις για ενεργοποίησης του δικαιώματος που έχουν για μονομερή διακοπή του δανεισμού του απ' τον Εθνικό τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Παναγή θα αποτελέσει τη μια από τις τέσσερις μεταγραφές Ιανουαρίου που έχουν το δικαίωμα να κάνουν στην Ομόνοια, ωστόσο τονίζεται πως ναι μεν αυτή η εξέλιξη μοιάζει ως η πιο πιθανή, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο.

Άξιο αναφοράς είναι ακόμη ότι οι πιο πάνω εξελίξεις δεν περνάνε απαρατήρητες από την πλευρά του προσφυγικού σωματείου, το οποίο άρχισε ήδη να ρίχνει ματιές σε άλλους κίπερ, ούτως ώστε να είναι έτοιμο σε περίπτωση αποχώρησης του συμπατριώτη μας πορτιέρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση