ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:05
 

Ομόνοια: Τέσσερις προχωρημένες περιπτώσεις

Σε αυτές αναφέρθηκε ο Νεόφυτος Λάρκου στη συνέντευξη Τύπου

Newsroom 24sports

«Καταλήξαμε κατά 90% το ποιοι πρέπει να φύγουν και πως πρέπει να παίζει η ομάδα. Αξιολογήσαμε εκατοντάδες περιπτώσεις και έχουμε στοχοποιήσει τέσσερις από αυτές. Θα προσπαθήσουμε μεθοδικά για να πάρουμε τους καλύτερους παίκτες με βάση το δικό μας προϋπολογισμό για να βελτιώσουμε την ομάδα». Αυτή ήταν η απάντηση του αθλητικού διευθυντή της Ομόνοιας Νεόφυτου Λάρκου σε ερώτηση που έγινε στη πρόσφατη συνέντευξη Τύπου σχετικά μ ε το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Η αναφορά περί στοχοποίησης τεσσάρων περιπτώσεων, με βάση τις ενδείξεις, μόνο τυχαία δεν είναι.

Η αναφορά περί στοχοποίησης τεσσάρων περιπτώσεων, με βάση τις ενδείξεις, μόνο τυχαία δεν είναι. Ούτε έγινε για επικοινωνιακούς λόγους. Αποτελεί γεγονός. Που μεταφραζόμενο, ορίζει ότι οι επαφές και με τους τέσσερις δεν είναι ούτε διερευνητικές, ούτε βρίσκονται στο πρώτο στάδιο. Είναι προχωρημένες. Οπότε πιθανότητες για αίσιο πέρας είναι καλές. Οι υποψήφιοι προς απόκτηση ποδοσφαιριστές από πλευράς θέσεων καλύπτουν όλες τις γραμμές.

Σημειώνεται επίσης το…«εκατοντάδες περιπτώσεις που αξιολογήθηκαν». Αυτή η διαδικασία έχει γίνει από τον Ιανουάριο και εντεύθεν, περιλαμβάνουσα μπόλικη μελέτη και επίσης επανειλημμένη επιτόπια εξέταση. Στην ημεδαπή και στην αλλοδαπή. Σύμφωνα με πληροφορίες μας τα ταξίδια που έγιναν για σκοπούς ενίσχυσης είναι πολύ περισσότερα από αυτά που βγήκαν στο προσκήνιο.

Τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκε διπλή αποστολή της Ομόνοιας στην Ισπανία, όπου ταξίδεψε ο Νεόφυτος Λάρκου και στην Πορτογαλία, όπου βρέθηκε ο Σίμος Ταραπουλούζης. Ο Αθλητικός Διευθυντής του «τριφυλλιού» είδε παιγνίδια της Σεγκούντα Ντιβιζιόν, Ο διευθυντής του τμήματος σκάουτινγκ ήταν παρών σε τρεις αγώνες.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι στη συνέντευξη Τύπου ο Νεόφυτος Λάρκου, είχε αναφέρει ότι αρχικά θέλουν να καλύψουν εφτά θέσεις, όσον αφορά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Όσο για τις αποχωρήσεις, ποδοσφαιριστές έχουν ενημερωθεί σχετικά, (Γκαφούρ, Λόε, Εντρένα), ενώ αναμένεται η οριστικοποίηση της λίστας των φευγάτων που θα είναι…μακρά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Παραλίες μόνο για λίγους σε Αγία Νάπα και Πρωταρά

«Πρωταράς: από τους χειρότερους προορισμούς.»
Καστέλλος  |  20:00

ΑΒΑΞ: Εξαγόρασε τρεις θυγατρικές της J&P

«NTROPI STON XRISTO IOANNOU KAI THN OIKOGENIA PARASKEVAIDE.  OI IPALLOILOI TOUS STIN TEN GROUP SERVICES ...»
Giorgos- APLIROTOS APERGOS  |  10:53

Επίθεση Κ.Κληρίδη κατά Δημητριάδη και Γαλανού

«Ο Δημητριαδης που κανει αυτες τις μονομερεις ενεργειες που σε πολλες περιπτωσεις μας ζημιωνουν σαν κρατος ...»
Ντόμπρος Kελαήδης  |  08:56

Επίθεση Κ.Κληρίδη κατά Δημητριάδη και Γαλανού

«Ο Δημητριαδης που κανει αυτες τις μονομερεις ενεργειες που σε πολλες περιπτωσεις μας ζημιωνουν σαν κρατος ...»
Ντόμπρος Kελαήδης  |  08:56

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X