ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Τέσσερις προχωρημένες περιπτώσεις

Σε αυτές αναφέρθηκε ο Νεόφυτος Λάρκου στη συνέντευξη Τύπου

Newsroom 24sports

«Καταλήξαμε κατά 90% το ποιοι πρέπει να φύγουν και πως πρέπει να παίζει η ομάδα. Αξιολογήσαμε εκατοντάδες περιπτώσεις και έχουμε στοχοποιήσει τέσσερις από αυτές. Θα προσπαθήσουμε μεθοδικά για να πάρουμε τους καλύτερους παίκτες με βάση το δικό μας προϋπολογισμό για να βελτιώσουμε την ομάδα». Αυτή ήταν η απάντηση του αθλητικού διευθυντή της Ομόνοιας Νεόφυτου Λάρκου σε ερώτηση που έγινε στη πρόσφατη συνέντευξη Τύπου σχετικά μ ε το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Η αναφορά περί στοχοποίησης τεσσάρων περιπτώσεων, με βάση τις ενδείξεις, μόνο τυχαία δεν είναι.

Η αναφορά περί στοχοποίησης τεσσάρων περιπτώσεων, με βάση τις ενδείξεις, μόνο τυχαία δεν είναι. Ούτε έγινε για επικοινωνιακούς λόγους. Αποτελεί γεγονός. Που μεταφραζόμενο, ορίζει ότι οι επαφές και με τους τέσσερις δεν είναι ούτε διερευνητικές, ούτε βρίσκονται στο πρώτο στάδιο. Είναι προχωρημένες. Οπότε πιθανότητες για αίσιο πέρας είναι καλές. Οι υποψήφιοι προς απόκτηση ποδοσφαιριστές από πλευράς θέσεων καλύπτουν όλες τις γραμμές.

Σημειώνεται επίσης το…«εκατοντάδες περιπτώσεις που αξιολογήθηκαν». Αυτή η διαδικασία έχει γίνει από τον Ιανουάριο και εντεύθεν, περιλαμβάνουσα μπόλικη μελέτη και επίσης επανειλημμένη επιτόπια εξέταση. Στην ημεδαπή και στην αλλοδαπή. Σύμφωνα με πληροφορίες μας τα ταξίδια που έγιναν για σκοπούς ενίσχυσης είναι πολύ περισσότερα από αυτά που βγήκαν στο προσκήνιο.

Τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκε διπλή αποστολή της Ομόνοιας στην Ισπανία, όπου ταξίδεψε ο Νεόφυτος Λάρκου και στην Πορτογαλία, όπου βρέθηκε ο Σίμος Ταραπουλούζης. Ο Αθλητικός Διευθυντής του «τριφυλλιού» είδε παιγνίδια της Σεγκούντα Ντιβιζιόν, Ο διευθυντής του τμήματος σκάουτινγκ ήταν παρών σε τρεις αγώνες.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι στη συνέντευξη Τύπου ο Νεόφυτος Λάρκου, είχε αναφέρει ότι αρχικά θέλουν να καλύψουν εφτά θέσεις, όσον αφορά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Όσο για τις αποχωρήσεις, ποδοσφαιριστές έχουν ενημερωθεί σχετικά, (Γκαφούρ, Λόε, Εντρένα), ενώ αναμένεται η οριστικοποίηση της λίστας των φευγάτων που θα είναι…μακρά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:04

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:03

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Αγαπητέ levant, ανεξαρτήτως του αν έχεις δίκιο ή όχι, προτιμότερο να βάλεις την γλώσσα-δηλητήριο στην ...»
Ad Veritatum  |  10:23

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Ο διεφθαρμένος, διαπλεκόμενος υπηρέτης της ολιγαρχίας, αντί να επιβάλει έγκαιρα προληπτικά μέτρα δηλ. ...»
levant  |  18:41

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X