ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:25
 

Ομόνοια: Το πρωτεύον και το (όχι και τόσο) δευτερεύον

Επείγει το θέμα του προπονητή, αλλά είναι και το γηπεδικό

Newsroom 24sports

Στην αναζήτηση νέου προπονητή επικεντρώνονται οι προσπάθειες της διοίκησης της Ομόνοιας και του Νεόφυτου Λάρκου. O Γιάννης Αναστασίου αποτελεί και επίσημα παρελθόν από το πρωί της Δευτέρας. Είναι αυτονόητο ότι το βάρος πέφτει στον Διευθυντή Ποδοσφαίρου, ο οποίος θα επιστρατεύσει όλες του τις ικανότητες και θα μετρήσει όλα τα δεδομένα με σκοπό να φέρει σε αίσιο πέρας την αποστολή, που λέγεται επιλογή του νέου προπονητή.

Όπως είχαμε σημειώσει και χθες, τα βασικά κριτήρια που δέον να περιλαμβάνει το προφίλ του νέου προπονητή είναι η προσωπικότητα να αντεπεξέλθει στην πίεση που θα τα του ασκείται στη συγκεκριμένη θέση που τα τελευταία χρόνια αποτελεί ηλεκτρική καρέκλα, αφού όλοι όσοι έχουν καθίσει, έχουν αποτύχει πλην του Βλάνταν Μιλόγεβιτς που είχε αποχωρήσει λόγω διαφορετικής φιλοσοφίας με τον τότε τεχνικό διευθυντή Νίκο Νταμπίζα, καθώς και η ικανότητα του να ενταχθεί στο συγκεκριμένο εργασιακό χώρο. Να αντιληφθεί με άλλα λόγια, σε σύντομο χρονικό διάστημα το … που βρίσκεται.

Για την ώρα κανείς δεν ξέρει ποιο γήπεδο θα αποτελέσει έδρα κατά τη σεζόν 2019 -2020

Εννοείται ότι δεν έχει τεθεί χρονοδιάγραμμα για τη συμπλήρωση της διαδικασίας, αλλά στόχος είναι η λύση να επέλθει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Είναι σαφές ότι το πρωτεύον θέμα για την Ομόνοια είναι η εξεύρεση προπονητή. Όμως υπάρχει ένα άλλο θέμα που εκκρεμεί. Και δεν είναι και τόσο… δευτερεύον. Είναι το γήπεδο όπου θα αγωνίζεται η ομάδα κατά τη νέα χρονιά. Για την ώρα κανείς δεν ξέρει ποιο γήπεδο θα αποτελέσει έδρα της ομάδας κατά τη σεζόν 2019 -2020.

Η διαφωνία με τον ΓΣΠ στο οικονομικό μέρος οδήγησε την Ομόνοια σε επαφή με τον ΚΟΑ ζητώντας από τον οργανισμό να της παραχωρηθεί το έτερο στάδιο της πρωτεύουσας με την παράλληλη έκφραση πρόθεσης να συνδράμει οικονομικά στα έργα ανακαίνισης και βελτίωσης του..

Το θέμα τέθηκε για πρώτη φορά στη συνάντηση μεταξύ του Σταύρου Παπασταύρου και του προέδρου του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη που έγινε στις 28 Φεβρουαρίου. Σε λίγες μέρες κλείνει τριμηνία από κείνη τη μέρα και το θέμα από πρακτικής πλευράς, έχει βαλτώσει.

Η εκκρεμότητα λειτουργεί σε βάρος της Ομόνοιας και δίνει την ευκαιρία για φήμες και δημοσιεύματα του τύπου «η Ομόνοια έχει στο μυαλό και το «Αμμόχωστος»!

Υπενθυμίζεται ότι το πρωτάθλημα αρχίζει στις 24 Αυγούστου, ενώ θα πρέπει σύντομα να εκδοθούν και τα εισιτήρια διαρκείας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Μόνο πρόστιμο σε Παπουλή, Μερκή, Σοφρώνη

«Οι οπαδοί της Ανόρθωσης είναι μάλλον επικίνδυνοι, ίσως και οι χειρότεροι τα τελευταία χρόνια. Παλιά ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  18:39

ΥΠΕΣ: Θέλουμε να περιορίσουμε τους οικονομικούς μετανάστες

«Όταν έρθουν στην Κύπρο (στην μισή μας πατρίδα) ακόμα 100,000 Άραβες Πακιστανοί και Αφρικανοί σε λίγα ...»
Leon  |  18:31

Ανέβηκαν 12 σεντ τα καύσιμα σε ένα χρόνο

«Την ίδια ώρα, μερίδα κόσμου που θέλει να κατευνάσει τις ανησυχίες περί αύξησης των τιμών -όπως το Υπουργείο- ...»
YIANNOULIS  |  14:15

Ανέβηκαν 12 σεντ τα καύσιμα σε ένα χρόνο

«Το Κράτος, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΔΕΙ στους πολίτες !!! ΠΑΝΤΑ πέρνει, πέρνει ΠΕΡΝΕΙ !!!!!!!»
YIANNOULIS  |  14:02

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X