ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Χάμπος και τριπλέττα επιρροής

Ο νεαρός που έλαμψε και ενισχύει Μπασιρού, Μπεζούς, Κούσουλο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Φουάντ Μπασιρού, Ρομάν Μπεζούς και Γιάννης Κούσουλος συνθέτουν μια άκρως ποιοτική τριάδα ποδοσφαιριστών που προσφέρει πολλά στην Ομόνοια αλλά ο κόσμος ,(χωρίς να κινδυνεύει να χαρακτηριστεί πλεονέκτης), περιμένει ακόμη περισσότερα, γιατί ξέρει ότι αυτό μπορεί να γίνει.

Για παράδειγμα ...the machine (λέγε με …Γιάννη Κούσουλο), έχει δρόμο ακόμη να διανύσει για να φθάσει στο επίπεδο της προ τραυματισμού του εποχής. Επανερχόμενοι στο σύνολο, από τη στιγμή που και οι τρεις ανέβασαν στροφές βρίσκονται σε σταθερά καλή πορεία.

Τρεις ποδοσφαιριστές, που ανεβάζοντας σταδιακά  στροφές, μέσα από τη (φυσιολογική) διαφορετικότητα των χαρακτηριστικών τους, δένουν σχεδόν ιδανικά και συμβάλλουν στην επίτευξη συνολικής ισορροπίας και όταν αμύνεται και όταν επιτίθεται η ομάδα έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία της. Άπαντες είναι αποδεδειγμένα επιδραστικοί, κάτι που φάνηκε με τον πιο παραστατικό τρόπο στο ματς με την Ανόρθωση όταν απουσίαζαν οι Κούσουλος και Μπεζούς. Ήταν ατυχές γεγονός για την Ομόνοια η ταυτόχρονη απουσία και των δυο. Αν ήταν μόνο ο ένας, θα ήταν λιγότερη η αρνητική επίδραση στο σύνολο.

Η βοήθεια

Η τριάδα όμως, όσο αποδοτική και αν είναι, θέλει βοήθειες. Κάτι που δεν φαινόταν να καταφθάνει. Και να που τα ματς της Εθνικής Κύπρου …έστειλαν βοήθεια. Αυτή ήλθε από το Χαράλαμπο Χαραλάμπους. Ο νεαρός άσος του τριφυλλιού έλαμψε στα ματς με την Ισπανία και τη Λιθουανία. Αγωνίστηκε 113' στέλνοντας ξανά διαπιστευτήρια προόδου και περεταίρω ωρίμανσης. Εδειξε δε τοιουτοτρόπως ότι μπορεί να ασκήσει μεγαλύτερη επιρροή στην φετινή αγωνιστική έκδοση των «πρασίνων».

Η ασίστ στο γκολ του Πηλέα στο ματς με τους Ισπανούς ήταν το high light μιας μεστής παρουσίας δυσανάλογα ώριμης για την ηλικία του. Έχετε δει πολλούς παίκτες στο νησί μας στα 21 τους με τον αέρα –με την καλή έννοια – το θράσος – επίσης με την καλή έννοια- την συμπεριφορά πρωτοβουλίας που τον διακρίνει, την αποφασιστικότητα και την αυτοπεποίθηση με τις οποίες διεκδικεί τη μπάλα στις μονομαχίες και το vision που διαθέτει όσον αφορά το χώρο στο γήπεδο;

Είναι άρα ευχάριστα τα πράγματα για το Σωφρόνη Αυγουστή που προετοιμάζει μετ’εμποδίων δυστυχώς την ομάδα για το εντός έδρας ματς με τον Εθνικό (26/11, 18:00) Με βάση τις ενδείξεις την Πέμπτη θα είναι όλοι παρόντες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Μπεζούς και Φαμπιάνο γλίτωσαν από νέα γκέλα την ομάδα της Λευκωσίας, η οποία πραγματοποίησε άλλη μια μέτρια εμφάνιση
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ