ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Θολό το τοπίο για Μπασιρού

Το συμβόλαιο του 33χρονου και οι «σειρήνες» από τη Σκάλα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μεγάλη συνεισφορά είχε στην κατάκτηση του κυπέλλου από την Ομόνοια ο Φουάντ Μπασιρού, ο οποίος ήταν ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες του τριφυλλιού στη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής-εργάτης που κάνει τη «βρώμικη» δουλειά στη μεσαία γραμμή, αποτελώντας τον πιστό στρατιώτη κάθε προπονητή. Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει σε μεγάλη εκτίμηση τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Μπασιρού, ωστόσο αυτό δεν προεξοφλεί ότι ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στο «Ηλίας Πούλλος».

Το συμβόλαιο του 33χρονου μέσου ολοκληρώνεται και η παραμονή του στην Ομόνοια δεν είναι δεδομένη, αν και είναι πολύ πιθανό οι «πράσινοι» να του καταθέσουν πρόταση ανανέωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον Μπασιρού έχει επιδείξει ενδιαφέρον και η ΑΕΚ. Ο Τσάβι Ρόκα έχει σχηματίσει μια εξαιρετική άποψη για τον ποδοσφαιριστή και θεωρεί ότι ταιριάζει απόλυτα στο πλάνο των «κιτρινοπράσινων».

Οι επόμενες κινήσεις της Ομόνοιας και της ΑΕΚ αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το τοπίο για το μέλλον του μέσου από το Κομόρες. Ο Μπασιρού θα ζυγίσει όλα τα δεδομένα που θα τεθούν ενώπιον του και θα αποφασίσει εάν θα αλλάξει ή όχι ποδοσφαιρική στέγη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση