ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στο τραπέζι και η απεργία παικτών!

Έτοιμοι να το φτάσουν στα άκρα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ένας σάλος ξέσπασε με την πρόθεση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου να ορίσει τον τελικό Κυπέλλου μετά τη 31η Μαΐου, με τους παίκτες να μην δέχονται τέτοιο γεγονός, ενώ είναι έτοιμοι ακόμη και να απεργήσουν αν η ΚΟΠ πάρει αυτή την απόφαση.

Συγκεκριμένα χθες με ανακοίνωση του, ο ΠΑΣΠ γνωστοποίησε επίσημα πως οι ποδοσφαιριστές των ομάδων δεν επιθυμούν ο τελικός του κυπέλλου να πραγματοποιηθεί μετά την 31η Μαΐου η οποία είναι η επίσημη τελευταία ημέρα ολοκλήρωσης της σεζόν. Παράλληλα υπάρχει και έντονη δυσαρέσκεια από τους ποδοσφαιριστές για την πιθανότητα αλλαγής του προγραμματισμού των αγώνων του πρώτου γκρουπ πρωταθλήματος.

Η Ομοσπονδία με ανακοίνωση της διευκρίνισε πως, σύμφωνα με τους «Κανονισμούς Εγγραφών – Μεταγραφών», όλα τα συμβόλαια ανανεώνονται αυτόματα μέχρι και την επόμενη ημέρα της λήξης της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι παίκτες δεν δέχονται την εν λόγω απάντηση ως δικαιολογία και υποστηρίζουν ότι η ΚΟΠ δεν μπορεί να ορίσει παιχνίδι μετά την 31η Μαΐου αφού τα συμβόλαια λήγουν. Μάλιστα υπάρχει ο ισχυρισμός ότι η Ομοσπονδία έχει ορίσει στην ΦΙΦΑ ημερομηνία λήξης της αγωνιστικής περιόδου μέχρι τις 31 Μαΐου και δεν συμφωνήθηκε αλλαγή της συγκεκριμένης ημερομηνίας με την συγκατάθεση των παικτών.

Οι ποδοσφαιριστές των τεσσάρων ομάδων είναι έτοιμοι να το φτάσουν στα άκρα, ακόμη και στο ενδεχόμενο απεργίας, εφόσον η Ομοσπονδία επιμένει να ορίσει τον τελικό τον Ιούνιο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση