ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τελικός Κυπέλλου: Σέντρα στις 19:00 (αποφάσεις για εισιτήρια)

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη μεταξύ ΚΟΠ, ΓΣΠ, Ομόνοιας και ΑΕΛ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στα γραφεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) για τις λεπτομέρειες της διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΕΛ. Στην κορυφή της ατζέντας ήταν ζητήματα όπως η ώρα έναρξης του αγώνας αλλά και ο αριθμός των εισιτηρίων που θα έχουν στις διάθεση τους οι δυο ομάδες.

Όπως αποφασίστηκε λοιπόν ο τελικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου στις 19:00, με την κάθε ομάδα να έχει στη διάθεση της από 9.200 εισιτήρια, εκτός κι αν η Αστυνομία «δείξει» μείωση αυτού του αριθμού.

Σημειώνεται ακόμη πως η σύκσεψη έγινε ανάμεσα σε αξιωματούχους της ΚΟΠ, τον πρόεδρο του ΓΣΠ αλλά και τις δυο ομάδες. Συγκεκριμένα εκ μέρους της ΚΟΠ έδωσε το παρών του ο γενικός διευθυντής, Ανθούλης Μυλωνάς, το ΓΣΠ εκπροσώπησε ο Φοίβος Κωνσταντινίδης, την Ομόνοια ο Ανδρέας Πέτρου (υπεύθυνος ασφαλείας και διευθυντής τμήματος εισιτήρίων) και ο Τάκης Κοφτερός (υπεύθυνος A' ομάδας). Τέλος την ΑΕΛ εκπροσώπησαν οι Πλουτής Αβραάμ (εκπρόσωπος τύπου) και Μάριος Σταδιώτης (διευθυντής ομάδας).

Δείτε τη δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΚΟΠ, Κωνσταντίνου Σιαμπουλή, μετά τη σύσκεψη:

«Στις 19:00 θα ξεκινήσει ο τελικός. Σύμφωνα με την προκήρυξη η Ομόνοια παίρνει την Ανατολική κερκίδα και το Βόρειο πέταλο, ενώ η ΑΕΛ το κάτω διάζωμα της Δυτικής και το Νότιο πέταλο. Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 20 ευρώ, ενώ η κάθε ομάδα θα έχει περίπου από 9 χιλιάδες εισιτήρια».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση