ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βρέθηκαν 34 κιλά κοκαΐνης στο λιμάνι του Πειραιά (εικόνες / βίντεο)

Ακολούθησε καταδίωξη των δραστών. Χειροπέδες σε επτά άτομα για διακίνηση κοκαΐνης

Kathimerini.gr

Αναστασία Σταματοπούλου
Γιάννης Σουλιώτης

Τουλάχιστον επτά συλλήψεις και κατάσχεση άνω των 34 κιλών κοκαΐνης είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της μεγάλης επιχείρησης που πραγματοποίησε σήμερα η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. στο λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Κ», που φέρνει στη δημοσιότητα πλάνα και εικόνες από τη μυστική επιχείρηση, η έφοδος πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων στο Νέο Ικόνιο.

Κατά τις ίδιες πηγές, οι συλληφθέντες είναι υπάλληλοι της ιδιωτικής εταιρείας που έχει την ευθύνη διαχείρισης των εμπορευματοκιβωτίων.

Κατά πληροφορίες, τουλάχιστον τέσσερις εξ αυτών συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω ενώ επιχειρούσαν να αφαιρέσουν ποσότητα κοκαΐνης που ήταν κρυμμένη σε κοντέινερ και να τη διακινήσουν εκτός του λιμανιού.

Οι κινήσεις τους, εξάλλου, βρίσκονταν υπό επιτήρηση για αρκετά 24ωρα πριν από τη σημερινή αιφνιδιαστική επιχείρηση.

Ακολούθησε καταδίωξη

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης σημειώθηκε καταδίωξη.

Οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν με μια Porsche Cayenne και οι αστυνομικοί πυροβόλησαν τα λάστιχα του οχήματος για να το ακινητοποιήσουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X