ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΝΔ για υπόθεση παρακολουθήσεων: Οι απαντήσεις θα δοθούν με τον δέοντα τρόπο

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της για την υπόθεση των παρακολουθήσεων

Kathimerini.gr

Οι απαντήσεις για το ζήτημα των παρακολουθήσεων θα δοθούν με τον δέοντα τρόπο και η κυβέρνηση είναι ξεκάθαρα υπέρ της πλήρους διερεύνησης της υπόθεσης, αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Απαντώντας στην ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ σημειώνει ότι ορισμένοι δημιουργούν σύγχυση και προκαλούν εντελώς ανυπόστατους συνειρμούς.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Η θέση της κυβέρνησης, όπως εκφράστηκε ήδη από χθες, είναι ξεκάθαρα υπέρ της πλήρους διερεύνησης της υπόθεσης, στο πλαίσιο που θέτει ο νόμος και η φύση των ζητημάτων. Οι απαντήσεις θα δοθούν με τον δέοντα τρόπο και ήδη έχει δρομολογηθεί η αποκατάσταση των συνεπειών του λανθασμένου χειρισμού που επιδείχθηκε.

Η κυβέρνηση χειρίζεται όλα τα θέματα, πόσω μάλλον τέτοια, με θεσμικό σεβασμό και με γνώμονα τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος, τηρώντας αυστηρά όσα ορίζει ο νόμος. Όσο και αν επιδιώκουν ορισμένοι δημιουργώντας σύγχυση να προκαλέσουν εντελώς ανυπόστατους συνειρμούς, οι πραγματικές διαστάσεις της υπόθεσης θα φανούν. Κι επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για Προανακριτική Επιτροπή, οι πολίτες διαθέτουν θεσμική μνήμη και θυμούνται ότι ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να στηρίζει υπουργούς της κυβέρνησής του οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο για παράβαση καθήκοντος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση