ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πάτρα: «Για πλάκα μου έβαλαν φωτιά» λέει ο 35χρονος Ρομά

Για το θέμα η αστυνομία έχει συγκεντρώσει υλικό στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας, το οποίο θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα

Για «πλάκα» έγινε το περιστατικό υποστηρίζει σε δήλωσή του ο 35χρονος Ρομά, τον οποίο άγνωστα άτομα έβαλαν να πει τα κάλαντα γονατιστός και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στα ρούχα του, σε επιχείρηση της Πάτρας, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η σκηνή βιντεοσκοπήθηκε και αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο 35χρονος Ρομά πήγε σε πατρινή επιχείρηση και ζήτησε να πει τα κάλαντα. Κάποιοι από το προσωπικό του ζήτησαν να γονατίσει για να τα πει. Αυτός υπάκουσε και τότε ένα άτομο της παρέας φέρεται να του πέταξε εύφλεκτο υλικό στα ρούχα και να του έβαλε φωτιά.

Ο 35χρονος υποστηρίζει ότι δεν υπέστη βλάβη από την φωτιά και ότι όλα έγιναν «για πλάκα», ενώ δήλωσε πως δεν έχει απαιτήσεις από κανέναν.

Για το θέμα η αστυνομία έχει συγκεντρώσει υλικό στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας, το οποίο θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση για την υπόθεση, στην οποία αναφέρεται:

«Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Πάτρα Αχαΐας το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022.

Το άτομο ταυτοποιήθηκε και προσήλθε αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, η οποία χειρίστηκε προανακριτικά την υπόθεση.

Το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υπεβλήθη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Συνεπώς οποιαδήποτε άλλη πληροφορία αναπαράγεται στα μέσα ενημέρωσης δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση