ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

To Toyota Yaris Cross χαρακτηρίστηκε World Urban Car για το 2022

Το Yaris Cross ακολουθεί τα χνάρια του Yaris

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Το Yaris Cross απέσπασε τον τίτλο World Urban Car 2022 από τους διοργανωτές των World Car Awards. Ο τίτλος αποδόθηκε μέσω αξιολόγησης από μια έγκριτη και αξιόπιστη επιτροπή αποτελούμενη από 102 εξέχοντες δημοσιογράφους του μηχανοκίνητου ρεπορτάζ από 33 διαφορετικές χώρες.

Το Toyota Yaris Cross, το οποίο λανσαρίστηκε το 2021, συγκεντρώνει την πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία της Toyota σε ό,τι αφορά στον σχεδιασμό, στη μηχανική μικρών αυτοκινήτων, καθώς και στα SUV, που αναπτύχθηκε συγκεκριμένα για την Ευρώπη με γνώμονα τις ανάγκες των Ευρωπαίων πελάτων.

Το Yaris Cross ακολουθεί τα χνάρια του Yaris, που χαρακτηρίστηκε ως Αυτοκίνητο της Χρονιάς στην Ευρώπη για το 2021. Έτσι στο Yaris Cross έχουν ενσωματωθεί τα βασικά χαρακτηριστικά του αστικού hatchback, όπως ο σχεδιασμός “Big-Small” που μεγιστοποιεί τον εσωτερικό χώρο και την πρακτικότητα. Πρόκειται για ένα υβριδικό αυτοκίνητο τέταρτης γενιάς, ηλεκτρικής ισχύος που πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας και φέρει το Toyota Safety Sense δεύτερης γενιάς, ενώ αποτελεί μια αυθεντική εκδοχή της εμπειρίας Fun to Drive.

Το Yaris Cross δημιουργήθηκε, ακολουθώντας την αρχή «Always on the Move» και έχει διαμορφωθεί έτσι, ώστε να είναι απόλυτα κατάλληλο για καθημερινή χρήση, με μια ταυτόχρονη περιπετειώδη πτυχή και φύση που αναδεικνύονται ως θεμελιώδη χαρακτηριστικά για ένα επιτυχημένο SUV. Σχεδιαστικά το μοντέλο παρουσιάζεται με μια κομψή, αστική εμφάνιση που δημιουργεί από την όψη του και μόνο μια αίσθηση υπερηφάνειας προς του ιδιοκτήτες του.

Ως μοντέλο συνδυάζει τις στιβαρές ιδιότητες ενός SUV με μια πιο προηγμένη δυναμική οδηγική έλξη, χάρη στην πλατφόρμα μικρού αυτοκινήτου GA-B που του χαρίζει τα βασικά πλεονεκτήματα τα οποία του κληροδοτήθηκαν από την επιτυχία του Yaris.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση