ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έφτασε το νέο Ford Transit Custom στην Κύπρο

Το νέο Ford Transit Custom έφτασε στους εκθεσιακούς χώρους της Ford στην Κύπρο, ενισχύοντας τη σειρά Transit και τη σειρά επαγγελματικών οχημάτων που προσφέρει η Ford

Δελτίο Τύπου

Το νέο Transit Custom, το best seller van της Ευρώπης, γνωστό για την αξιοπιστία του, αναβαθμίστηκε επιτρέποντας στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να επιτύχουν νέα επίπεδα παραγωγικότητας. Το όχημα της επόμενης γενιάς, προσφέρει βελτιωμένη μεταφορά φορτίου, μεγαλύτερη άνεση και ευκολία για τον οδηγό, καθώς και μια σειρά επιλογών κινητήρων υψηλής απόδοσης.

Εξωτερικά, το νέο Ford Transit Custom ξεχωρίζει για την εντελώς νέα αισθητική προσέγγιση που χαρακτηρίζεται από τις έντονες, οριζόντιες γραμμές στο αμάξωμα και τη φαρδύτερη εμπρός γρίλια. Το νέο Transit Custom έρχεται με τον προηγμένο κινητήρα ντίζελ Ford EcoBlue με τρεις επιλογές ισχύς: 136 PS, 150 PS ή 170 PS. Επίσης, το Transit Custom προσφέρει όγκο φορτίου από 5,8 έως 6,8 m3 για το τυπικό ύψος οροφής, με ωφέλιμο φορτίο έως 1.350 kg και μέγιστο μήκος φορτίου 3.450 mm. Οι επαγγελματίες επίσης τώρα αποκτούν σημαντικά πρακτικά οφέλη, χάρη στο χαμηλότερο ύψος δαπέδου και οροφής και την ευκολότερη πρόσβαση στο χώρο φόρτωσης.

Το νέο Ford Transit Custom προσφέρει ένα σύγχρονο και πλούσιο σε εξοπλισμό εσωτερικό που καθιστά τις μετακινήσεις το ίδιο ευχάριστες και ασφαλείς. Το Transit Custom είναι εξοπλισμένο με ψηφιακή οθόνη 8 ιντσών εμπρός από τον οδηγό, σε συνδυασμό με την κεντρική οθόνη αφής των 13 ιντσών, η οποία υποστηρίζει το πιο πρόσφατο σύστημα επικοινωνίας και πληροφόρησης SYNC 4 της Ford. Tο Transit Custom έχει επίσης σύγχρονα συστήματα ασφάλειας (Ford Co Pilot 360) και περιλαμβάνει επιπρόσθετο πρωτοποριακό εξοπλισμό, όπως το καινοτόμο ανακλινόμενο τιμόνι, το σύστημα Delivery Assist και οι νέες προειδοποιήσεις Exit Warning.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις τους σε φορτίο, οι επαγγελματίες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μήκη αμαξώματος L1 ή L2 και επιλογές GVM 280, 300 ή 320 σε όλη τη γκάμα αμαξωμάτων. Το ευρύ φάσμα εκδόσεων του Transit Custom περιλαμβάνει το Trend και Limited.

Το νέο Transit Custom είναι τώρα διαθέσιμο από €30.900. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ένα test drive επισκεφτείτε τους εκθεσιακούς μας χώρους, τον ισότοπο μας https://www.fordcyprus.com/ ή τηλεφωνήστε στο 22860000.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση