ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η νέα Taycan εντυπωσιάζει με ρεαλιστική αυτονομία έως και 587 χιλιόμετρα

Σημαντικά βελτιωμένη αυτονομία, αποδοτικότητα και επίδοση φόρτισης

Δελτίο Τύπου

Οι αρχικές δοκιμές με την Taycan προπαραγωγής μεταξύ Λος Άντζελες και Σαν Ντιέγκο έδειξαν ότι η νέα γενιά αυτού του ηλεκτρικού sport αυτοκινήτου έχει συνολική αυτονομία που φτάνει τα 587 χιλιόμετρα. Η Taycan απέδειξε έτσι εντυπωσιακά τις σημαντικά βελτιωμένες δυνατότητές της στις μεγάλες αποστάσεις. Αυτή η δοκιμή στην πράξη πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα στα τμήματα 405 και 5 του διαπολιτειακού αυτοκινητόδρομου Interstate.

Στουτγάρδη/Λος Άντζελες. Η Porsche λανσάρει την εκτενώς ανανεωμένη Taycan. Οι νέες εκδόσεις μοντέλων προσφέρουν μεγαλύτερη αυτονομία, καθώς και μικρότερης διάρκειας και σταθερότερη φόρτιση. Στη διάρκεια μιας αρχικής δοκιμής αυτονομίας από το Λος Άντζελες στο Σαν Ντιέγκο και πίσω, τα μοντέλα προπαραγωγής απέδειξαν την περαιτέρω βελτιωμένη αποδοτικότητά τους.

Τα πλήρως ηλεκτρικά sport αυτοκίνητα διένυσαν έως και 587 χιλιόμετρα με μία φόρτιση μπαταρίας σε δημόσιους δρόμους. «Για την ιδιαίτερα αποδοτική sport σεντάν Taycan με τη μεγάλη μπαταρία, αυτή η τελική δοκιμή στην πράξη είχε ως αποτέλεσμα μια συνολική αυτονομία έως και 587 χιλιομέτρων», λέει ο Αντιπρόεδρος της σειράς μοντέλων Kevin Giek. «Ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Η δοκιμή αυτονομίας στη Νότια Καλιφόρνια έδειξε με εντυπωσιακό τρόπο πόσο αποδοτική είναι η ανανεωμένη Taycan. Συνεχίζουμε να εστιάζουμε στη στρατηγική «γρήγορων μετακινήσεων» για την ηλεκτρική κινητικότητα: Σύντομες στάσεις φόρτισης σε συνδυασμό με υψηλές πραγματικές αυτονομίες, χάρη στα αποδοτικά συστήματα κίνησης.»

Η δοκιμή αυτονομίας πραγματοποιήθηκε υπό καθημερινές συνθήκες. Δώδεκα εκπρόσωποι διεθνών μέσων ενημέρωσης οδήγησαν τέσσερα οχήματα σε τρεις ημέρες στα τμήματα 405 και 5 του διαπολιτειακού αυτοκινητόδρομου ανάμεσα στο Λος Άντζελες και το το Σαν Ντιέγκο, τις μητροπόλεις της Νότιας Καλιφόρνιας. Οι ομάδες οδήγησαν με τη μέγιστη ταχύτητα των 75 μιλίων/ώρα που είναι το όριο στους διαπολιτειακούς αυτοκινητόδρομους. Η ταχύτητα αυτή αντιστοιχεί σε περίπου 120 χλμ./ώρα. Και τα τέσσερα αυτοκίνητα δοκιμών ήταν εξοπλισμένα με τη μεγαλύτερη μπαταρία επιδόσεων Plus.

Τα αυτοκίνητα φορτίστηκαν στον φορτιστή της Electrify America, στο Τόρανς του Λος Άντζελες. Στον συγκεκριμένο φορτιστή, η Taycan επέδειξε ισχύ φόρτισης πάνω από 300 kW για πολλά λεπτά και ήταν σε θέση να φορτίσει από το 10 έως το 80% αρκετές φορές σε πολύ λιγότερο από 20 λεπτά. Η απόδοση φόρτισης, ο χρόνος φόρτισης και ο χρόνος που χρειάζεται για να ξεκινήσει η φόρτιση σημείωσαν σημαντική βελτίωση σε αυτή τη δοκιμή.

Η Porsche έχει κατασκευάσει σχεδόν 150.000 αυτοκίνητα Taycan από την έναρξη της παραγωγής της. Οι κύριες επιμέρους αγορές για το μοντέλο είναι επί του παρόντος οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία και η Κίνα. Η εκτενώς ανανεωμένη Taycan θα παρουσιαστεί σε λίγες ημέρες.

H εταιρεία A.I. Motokinisi Ltd είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο με εκθεσιακούς χώρους σε Λευκωσία και Λεμεσό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση