ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ford Pro: Για ακόμη μια φορά κατακτά τα διεθνή βραβεία Van και Pickup της χρονιάς

Δελτίο Τύπου

Η Ford Pro κατέκτησε τα βραβεία International Van of the Year (IVOTY) και International Pick-up Award (IPUA) για το ολοκαίνουργιο βαν Transit Custom και το ολοκαίνουργιο pickup Ranger.

Ακολουθώντας δυο επιτυχημένες χρονιές με δίπλες διακρίσεις (2013 και 2020), η Ford ξανά κατακτά για τρίτη φορά τα βραβεία IVOTY και IPUA. Σήμερα, είναι ο μοναδικός κατασκευής με τέτοιο επίτευγμα.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν κατά τη διάρκεια μιας ειδικής τελετής που έλαβε χώρα στην Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων Solutrans στη Λυών της Γαλλίας. Αυτά τα βραβεία επικυρώνουν περαιτέρω τη ηγετική θέση της Ford Pro στην ευρωπαϊκή αγορά επαγγελματικών οχημάτων.

Το Transit Custom παίρνει τον τίτλο IVOTY

Μια ειδική κριτική επιτροπή 25 δημοσιογράφων (με ειδίκευση στα επαγγελματικά οχήματα) ανέδειξε το ολοκαίνουργιο Transit Custom της Ford Pro ως νικητή του IVOTY 2024. Η νέα γενιά του κορυφαίου βαν ξεκίνησε να πωλείται σε όλη την Ευρώπη, προσφέροντας τη μεγαλύτερη επιλογή εκδόσεων που έχει υπάρξει ποτέ και έχοντας μοναδικά και ψηφιακά χαρακτηριστικά.

Το Transit Custom ήταν το πρώτο σε πωλήσεις βαν ενός τόνου στην Ευρώπη πέρυσι, καθώς και το κορυφαίο σε πωλήσεις όχημα στο Ηνωμένο Βασίλειο συνολικά για τα έτη 2021 και 2022.

Το Ranger φέρνει στο σπίτι το πολυπόθητο βραβείο pickup

Μετά από δοκιμές εντός και εκτός δρόμου από την κριτική επιτροπή του IPUA στην Ελλάδα, το Ford Ranger πήρε το στέμμα του IPUA για τρίτη φορά - σημειώνοντας νέο ρεκόρ. Το Ranger κρίθηκε νικητής από μια κριτική επιτροπή ειδικών δημοσιογράφων από την Ευρώπη, αλλά και από τη Νότια Αφρική.

Το Ranger (το πιο παγκόσμιο μοντέλο της Ford) είναι το δημοφιλέστερο pickup της Ευρώπης. Οι εκτός δρόμου ικανότητα του ολοκαίνουργιου μοντέλου, οι εκλεπτυσμένες επιδόσεις στο δρόμο και το πρωτοφανές επίπεδο συνδεσιμότητας και τεχνολογίας το καθιστούν δημοφιλές τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους ιδιώτες χρήστες.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ένα test drive επισκεφτείτε τους εκθεσιακούς μας χώρους, τον ισότοπο μας https://www.fordcyprus.com/ ή τηλεφωνήστε στο 22860000.                                                                                                                       

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση