ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Είναι κατάμαυρη και κοστίζει 11.000.000 ευρώ

Το ολοκαίνουριο – once off – μοντέλο της Bugatti

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Γι αυτούς που τους περισσεύουν 11 εκατομμύρια ευρώ… υπάρχει λύση! Το ολοκαίνουριο – once off – μοντέλο της Bugatti, η La Voiture Noire. Χρειάστηκαν περισσότερες από 65.000 ώρες εξέλιξης, από τους μηχανικούς της Bugatti και, όπως φαίνεται, βασίζεται πάνω στη Chiron.

Όπως και ο κινητήρας που δεν είναι άλλος από τον W16 quad-turbo 8 λίτρων απόδοσης 1.500 ίππων και 1.600Nm ροπής.

 

Ένα μοντέλο που δημιουργήθηκε σαν φόρος τιμής στην Bugatti Type 57 SC Atlantic του Jean Bugatti που για την εποχή του ήταν το ταχύτερο στον κόσμο. Μετά την πρώτη παρουσίαση της στο σαλόνι της Γενεύης πριν δύο χρόνια, τώρα είναι έτοιμο να παραδοθεί στον τυχερό ιδιοκτήτη της. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η τιμή των 11 εκατομμυρίων είναι προ φόρων… αλλά δεν νομίζουμε να υπάρχει πρόβλημα για τον αγοραστή! 

Το body είναι από ανθρακόνημα, ενώ στα δύο χρόνια που χρειάστηκαν για την εξέλιξη και κατασκευή του, η Bugatti το δοκίμασε τόσο πίστα και αεροσήραγγα όσο και ειδικά κατασκευασμένους χώρους με προσομοίωση όλων των ακραίων κλιματικών συνθηκών του πλανήτη μας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση

Η εταιρεία προχώρησε σε αξιοσημείωτες επενδύσεις με τρεις λύσεις υψηλού επιπέδου για χαμηλότερη συγκέντρωση ρύπων στα αστικά ...
Προωθητική Ενέργεια
 |  ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ