ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H M-Sport Ford αποκαλύπτει τα νέα χρώματα του Ford Puma Rally1

Η ομάδα αξιοποιεί το ιδιαίτερα επιτυχημένο livery του 2022

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Εμπνευσμένοι από την ηλεκτρονική μουσική synthwave και διατηρώντας την «ηλεκτρισμένη» τους εμφάνιση ως παραπομπή στην υβριδική εποχή, οι νέοι και ιδιαίτερα ζωντανοί χρωματισμοί του Ford Puma Rally1 ξεχωρίζουν για τους χαρακτηριστικούς κεραυνούς σε έντονο ροζ και μπλε νέον χρώμα που βρίσκονται τοποθετημένοι πάνω σε έναν μοναδικό καμβά που έχει ως βάση το εμβληματικό μπλε της Ford.

Η ομάδα αξιοποιεί το ιδιαίτερα επιτυχημένο livery του 2022 και το εξελίσσει τώρα έτι περαιτέρω, με τα εντυπωσιακά αυτά χρώματα να ανεβαίνουν για πρώτη φορά στη σκηνή στο Ράλι Μόντε Κάρλο, στην αυλαία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος για το 2023, κοσμώντας τα Puma Rally1 των εργοστασιακών της οδηγών, Ott Tänak και Pierre-Louis Loubet.

Η M-Sport WRT λανσάρει τους νέους χρωματισμούς με τη συνοδεία ενός συναρπαστικού βίντεο στο οποίο μπορεί κανείς να δει το γυμνό carbon αμάξωμα να «ντύνεται» από τους σχεδιαστές με το νέο του περιτύλιγμα, αποκαλύπτοντας στο τέλος τα τολμηρά και ιδιαίτερα εντυπωσιακά νέα χρώματα της ομάδας.

Το όνομα της Ford παραμένει σε περίοπτη θέση στο Puma Rally1, στο κέντρο του καπό, ενώ το εμβληματικό λογότυπο της Red Bull συνεχίζει να αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό της εξωτερικής περιβολής των αυτοκινήτων των Ott Tänak και Pierre-Louis Loubet. Φέτος η χορηγία καλύπτει και τους δύο οδηγούς της Ford WRT, οι οποίοι θα φορέσουν τα νέα τους καπέλα ως επίσημοι πλέον αθλητές της Red Bull για το 2023.

Ο ΙορδάνηςΣερδερίδης,ο οποίος θα οδηγήσει το τρίτο Rally1 αυτοκίνητο της M-Sport WRT στο Μόντε Κάρλο, μοιράζεται τα ίδια χρώματα καθώς τα αυτοκίνητα ετοιμάζονται να παραταχτούν στη ράμπα της αφετηρίας για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση