ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

H Maserati GranTurismo παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Κύπρο

Πρόκειται για ένα μοντέλο / πραγματικό σύμβολο της μάρκας

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Η Maserati GranTurismo βρίσκεται ήδη στην Κύπρο και ετοιμάζεται για την πρώτη παρουσία της στο κοινό. Πρόκειται για ένα μοντέλο / πραγματικό σύμβολο της μάρκας, με την εταιρεία E-Cars Modena Ltd να το παρουσιάζει το Σάββατο 20 Μαΐου στις 8:00 το βράδυ κατά τη διάρκεια του Boat Show 2023.

Η Maserati GranTurismo είναι ένα τετραθέσιο σπορ μοντέλο που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τις επιδόσεις, την άνεση και την πολυτέλεια. Ένας συνδυασμός που μόνο τα αυτοκίνητα της Maserati μπορούν να προσφέρουν. Πρόκειται για την επιστροφή ενός θρυλικού Maserati που δημιουργήθηκε πριν από 75 χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν με το A6 1500, ένα μοντέλο με επαναστατικό πνεύμα που αποτέλεσε τον προπομπό μιας κατηγορίας αυτοκινήτων που δεν είχε ξαναδεί ο κόσμος του αυτοκινήτου. Η GranΤurismo είναι τρόπος ζωής, 100% Made in Italy.

Εξελίχθηκε στο Maserati Innovation Hub και κατασκευάζεται στο Mirafiori στο Τορίνο. Ένας τύπος αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων, κατάλληλος για μεγάλες αποστάσεις και άνετα ταξίδια. Η ιδέα προέκυψε μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της ιταλικής οικονομικής άνθησης. Εκεί όπου η Ιταλία ξεκίνησε να παρουσιάζει στην αγορά τα εξαιρετικά και καινοτόμα προϊόντα της που αποτέλεσαν ένα νέο τρόπο συνύπαρξης πίσω από το τιμόνι. Εκείνη την ιστορική στιγμή, η Maserati έλυσε μια εξίσωση που φαινόταν αδύνατη: μια νέα έννοια πολυτελούς μετακίνησης, ικανή να συνδυάσει απόδοση και άνεση. Σήμερα, η παρουσία της νέας γενιάς GranTurismo στη γκάμα της Maserati είναι πλέον έτοιμη να οδηγήσει τη μάρκα μπροστά, αντλώντας αυτοπεποίθηση από το μοναδικό της στυλ και με έμφυτη τάση για καινοτομία.

Το καθόλα εντυπωσιακό νέο κουπέ των Ιταλών της Maserati διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις «Modena», «Trofeo» και στην αμιγώς ηλεκτροκίνητη Folgore, όλες με σύστημα τετρακίνησης. Οι πρώτες δύο εκδόσεις είναι εφοδιασμένες με τον επαναστατικό κινητήρα V6 Nettuno τριών λίτρων απόδοσης 490 ίππων για την Modena και 550 για την Trofeo. Η Folglore είναι αμιγώς ηλεκτρική αποκαλύπτοντας και τις ανεπανάληπτες δυνατότητες της Ιταλικής μάρκας στην ηλεκτρική εποχή.

Διαθέτει μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύ 761 ίππων και μέγιστη συνδυαζόμενη ροπή στα 1.350 Nm. Οι μπαταρίες της έχουν ονομαστική ενεργειακή χωρητικότητα 92,5 kWh με την κίνηση να παρέχεται από τρεις ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες, δύο στον πίσω άξονα και έναν στον εμπρός. Χαρακτηριστικό των κορυφαίων επιδόσεων του τετραθέσιου κουπέ της Maserati είναι και τα μόλις 2,7 δευτερόλεπτα που χρειάζονται για την επιτάχυνση στα εκατό χιλιόμετρα από στάση.

Περιττή κάθε αναφορά στο εσωτερικό της GranTurismo! Η Maserati, απλά έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα!. Κορυφαία υλικά, άψογο φινίρισμα και τεχνολογία αιχμής που προσφέρουν ένα άνετο ασφαλές και ευρύχωρο εσωτερικό εξοπλισμένο με καινοτόμα συστήματα άνεσης ασφάλειας και συνδεσιμότητας. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και το σύστημα πολυμέσων της Maserati Intelligent Assistant (MIA) και το τελευταίας τεχνολογίας infotainment της εταιρείας.

Το διεθνώς αναγνωρισμένο Limassol Boat Show διοργανώνεται για όγδοη φορά από τις 18 έως τις 21 Μαΐου 2023 στη Μαρίνα Λεμεσού και είναι η μεγαλύτερη έκθεση σκαφών της Ανατολικής Μεσογείου. Ένα γεγονός που συγκεντρώνει επισκέπτες και εκθέτες από όλο τον κόσμο για να ανακαλύψουν τα πιο πρόσφατα προϊόντα και υπηρεσίες στον κλάδο του yachting, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία δικτύωσης σε αγοραστές, κατασκευαστές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση