ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Mε ρεκόρ πωλήσεων μπήκε το 2022 για τη Lamborghini

Από τον Ιανουάριο έως και το Μάρτιο του 2022 κατάφερε να παραδώσει 2.539 αυτοκίνητα

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Τι και αν ο κορωνοϊός και ο πόλεμος στην Ουκρανία βρίσκονται στο ζενίθ! Ο κόσμος – που έχει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ να ξοδέψει – φροντίζει να απολαμβάνει κάθε στιγμή του ζωή του. Απόδειξη, το ρεκόρ πωλήσεων πρώτου τριμήνου που ανακοίνωσε η Lamborghini.

Συγκεκριμένα, και από τον Ιανουάριο έως και το Μάρτιο του 2022 κατάφερε να παραδώσει 2.539 αυτοκίνητα, κάτι που μεταφράζεται σε 5% περισσότερα σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2021 και 31% σε σχέση με το 2020.

Από τον αριθμό αυτό το 40% των Lamborghini κατέληξε σε χέρια αγοραστών στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, το 32% στην Αμερική και το 28% στις αγορές της Ασίας-Ειρηνικού. Το μοντέλο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις ήταν η Urus με 1.547 αυτοκίνητα ενώ στη συνέχεια, με 844 έρχεται η Huracan. Τα υπόλοιπα 148 αφορούσαν την Aventador. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι από τον Ιούνιο και μετά η Lamborghini θα παρουσιάσει ακόμα δύο νέες εκδόσεις για την Urus και τη Huracan.

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Lamborghini, Stephan Winkelmann δήλωσε: Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα μέσα στο 2022 παρά την αβεβαιότητα που υπάρχει από μια γεωπολιτική κατάσταση που μας δυσκολεύει να κάνουμε προβλέψεις για οτιδήποτε. Κάθε μήνα οι παραγγελίες που παίρνουμε είναι περισσότερες από την παραγωγή μας ενώ αυτή τη στιγμή έχουμε αρκετές παραγγελίες για να καλύψουμε άνετα ένα χρόνο παραγωγής. Παράλληλα προετοιμαζόμαστε για την παραγωγή του νέου υβριδικού μοντέλου V12 το 2023 όπου θα φέρει την εταιρεία στο δρόμο προς την ηλεκτροκίνηση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση