ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Apple: Παρουσίαση «έκπληξη» την παραμονή του Halloween

Μια εκδήλωση - έκπληξη προγραμματίζει η Apple για τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου

Kathimerini.gr

Ενα μήνα μετά την παρουσίαση της νέας σειράς iPhone 15, μια εκδήλωση – έκπληξη προγραμματίζει η Apple για τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, παραμονή του Halloween.

Η εταιρεία έστειλε προσκλήσεις στα Μέσα Ενημέρωσης για μια παρουσίαση έκπληξη, η οποία θα είναι προσβάσιμη μόνο μέσω livestream, αν και η Apple συνήθως πραγματοποιεί τις παρουσιάσεις των προϊόντων της τόσο με φυσική παρουσία όσο και διαδικτυακά.

Σύμφωνα με το CNN, το σλόγκαν της εκδήλωσης, «Scary fast», αποτελεί νύξη για μια πιθανή αποκάλυψη ένος εξαρτήματος που σχετίζεται με τη νέα σειρά υπολογιστών Mac.

Ειδικότερα, η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει νέους υπολογιστές iMac, σε μια κίνηση που αναμένεται να ενισχύσει τις πωλήσεις, οι οποίες έχουν μειωθεί φέτος.

Πέρυσι, η Apple λάνσαρε το τσιπ M2 στη σειρά MacBook. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν φήμες για την κυκλοφορία ενός νέου iPad.

Τον περασμένο μήνα, η Apple παρουσίασε τις συσκευές iPhone 15 με λεπτότερο σχεδιασμό, πιο προηγμένο σύστημα κύριας κάμερας, προσαρμόσιμο κουμπί Action και φόρτιση USB-C.

Με πληροφορίες από CNN.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση

Το Ισλάμ είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη θρησκεία στον κόσμο και το ChatGPT η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης. ...
Kathimerini.gr
 |  ΝΕΑ