ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Digital Agenda Cyprus: Sold out τα εισιτήρια

H SppMedia Events ανακοινώνει την εξάντληση των 1200 διαθέσιμων εισιτηρίων πρόσβασης στο Digital Agenda Cyprus Summit

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

H οργανωτική επιτροπή του Digital Agenda Cyprus Summit και η Sppmedia Events ανακοινώνουν την εξάντληση των 1200 διαθέσιμων εισιτηρίων πρόσβασης στο Digital Agenda Cyprus Summit 2023 και ευχαριστούν το κοινό για την μαζική ανταπόκριση στην προσπάθεια δημιουργίας ενός μεγάλου ολοήμερου περιφερειακού συνεδρίου νέας εποχής στην Λευκωσία.

Υπενθυμίζεται πως μετά την λήξη του συνεδρίου στις 7 το απόγευμα ακολουθεί το Cyprus Cocktail Festival by N-ice Ice Cubes, το οποίο είναι ανοικτό στο κοινό.

Οι 1200 φετινοί σύνεδροι θα απολαύσουν στην σκηνή του DA23 31 προσωπικότητες μερικοί από αυτούς με μεγάλη επιρροή στην παγκόσμια σκηνή όπως ο ιδρυτής της εφαρμογής Shazam Dhiraj Mukherjee ο πρώην επικεφαλής επικοινωνίας σε meta, Space X και νυν επικεφαλής επικοινωνίας της Google – Deepmind, Dex Hunter-Torricke, η επικεφαλής σχεδιασμού του λογισμικού καμπίνας της ΒΜW Alina Sauer ο ξακουστός συγγραφέας Calum Chace ο επιστήμονας που σχεδίασε το project TILOS Giorgos Pechlivanoglou, ο εκ των ιδρυτών του κυπριακού Start – up “Foody” Μιχάλης Οικονόμου, και πολλοί άλλοι.

Το 6ο Digital Agenda Cyprus Summit 2023 με τη θεματική ομπρέλα «The new normal» θα προσεγγίσει τα σύγχρονα ζητήματα της ανθρωπότητας σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο. Τι αλλαγές φέρνει η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, πως η Κύπρος μπορεί να γίνει ενεργειακά αυτόνομη, η τέχνη της προσαρμογής στην νέα εποχή, τι αλλάζει δραματικά στην επικοινωνία, η μάχη του streaming, το μέλλον της εργασίας, η εξέλιξη του αυτοκινήτου ως living room, η βιωσιμότητα στην διασκέδαση και πως μια κυπριακή start up μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες www.digitalagendacy.com

Το Digital Agenda Cyprus Summit διεξάγεται σήμερα στις 17 Οκτωβρίου 2023 και γίνεται πραγματικότητα χάρις στην υποστήριξη της Cyta και της Τράπεζας Κύπρου. Το Alpha Stage στηρίζει η Tech Island και το Cocktail Festival τα κρυστάλλινα παγάκια N-ice.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση