ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

To Twitter πέθανε τον Τζίμι Φάλον και αυτός ζήτησε από τον Έλον Μασκ να τον «αναστήσει»

Άλλο ένα συμβάν στην «εποχή Μασκ» στο Twitter

Kathimerini.gr

Μπορεί ο Έλον Μασκ να μην έχει κλείσει ούτε μήνα στο τιμόνι του Twitter, αλλά όσα έχουν συμβεί ως τώρα είναι ήδη αρκετά για να γεμίσουν σελίδες.

Μαζικές απολύσεις, διαπραγμάτευση σε tweets για τη συνδρομή των επαληθευμένων λογαριασμών, αλλά και μία «βόμβα» που έριξε το αφεντικό του Twitter πριν λίγες ώρες με μία υπόσχεση ότι σύντομα θα υπάρχει η δυνατότητα για μεγάλα tweets, είναι μερικά μόνο από όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες.

Ένα ακόμα αξιοπερίεργο που συνέβη «στην εποχή Μασκ» είναι το γεγονός ότι πριν από λίγα 24ωρα άρχισε να κυκλοφορεί στο Twitter το hashtag #RIPJimmyFallon.

Βέβαια, ο δημοφιλής Αμερικανός παρουσιαστής Τζίμι Φάλον ζει και βασιλεύει και για να σταματήσει αυτό το μακάβριο trending hashtag ζήτησε λίγη βοήθεια από τον ίδιο τον Έλον Μασκ.

Έτσι, ο Τζίμι Φάλον τουίταρε: «Έλον, μπορείς να το διορθώσεις αυτό; #RIPJimmyFalllon». «Να διορθώσω τι;», απάντησε με τη σειρά του ο δισεκατομμυριούχος.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Μασκ επέστρεψε και με δεύτερη απάντηση, στην οποία διαβάζουμε: «Ένα λεπτό, πώς ξέρουμε ότι δεν είσαι ένας εξωγήινος κυνηγός κεφαλών που προσποιείται τον Τζίμι; Πες μου κάτι που μόνο ο αληθινός Τζίμι θα έλεγε…».

Ο Τζίμι Φάλον δεν έχει δώσει κάποια απάντηση στον Έλον Μασκ ακόμη κι εμείς αναμένουμε σχεδόν με σιγουριά κάποιο επόμενο «επεισόδιο» στο Twitter.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση