ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κλειδώθηκε ο λογαριασμός του Facebook στο Twitter

Την ίδια ώρα δημιουργήθηκε ένα άλλο προφίλ, υπό το όνομα Meta, όπου – σύμφωνα με το Bloomberg- όσοι ακολουθούσαν το Facebook μεταφέρθηκαν αυτομάτως εκεί

Kathimerini.gr

Ο λογαριασμός του Facebook στο Twitter πλέον είναι κλειδωμένος και πρόσβαση έχουν μόνο όσοι χρήστες έχουν «εγκριθεί» από τον διαχειριστή.

Την ίδια ώρα δημιουργήθηκε ένα άλλο προφίλ, υπό το όνομα Meta, όπου – σύμφωνα με το Bloomberg- όσοι ακολουθούσαν το Facebook μεταφέρθηκαν αυτομάτως εκεί.

Σημειώνεται ότι από την πρώτη στιγμή, μετονομάστηκε σε Meta και το προφίλ του Facebook στο Youtube.

Η αλλαγή ονομασίας ανακοινώθηκε, χθες, δια στόματος Μαρκ Ζάκερμπεργκ κατά τη διάρκεια συνεδρίου εικονικής πραγματικότητας.

Σύμφωνα με το δίκτυο CNBC, η αλλαγή αντανακλά τις αυξανόμενες φιλοδοξίες της εταιρείας για δραστηριοποίηση πέρα ​​από τον τομέα των social media, στο metaverse, έναν νέο διαδικτυακό κόσμο, ο οποίος θα επιτρέπει στους χρήστες να συνυπάρχουν και να αλληλεπιδρούν σε εικονικούς χώρους μέσω της τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας.

«Όταν ξεκίνησα το Facebook, πληκτρολογούσαμε ως επί το πλείστον κείμενο σε ιστοσελίδες. Όταν αποκτήσαμε τηλέφωνα με κάμερες, το διαδίκτυο έγινε πιο οπτικό και κινητό. Καθώς οι συνδέσεις γίνονταν ταχύτερες, το βίντεο έγινε ένας πλουσιότερος τρόπος να μοιραζόμαστε εμπειρίες» δήλωσε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του, ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Social: Τελευταία Ενημέρωση