ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μετά το Twitter, συνδρομητική υπηρεσία και σε Facebook-Instagram

Η υπηρεσία αυτή θα επιτρέπει στους χρήστες να επαληθεύουν τους λογαριασμούς τους και να λαμβάνουν ένα μπλε σήμα, όπως γίνεται στο Twitter

ΠΗΓΗ: Reuters

Η Meta ανακοίνωσε την Κυριακή, ότι ετοιμάζεται παρέχει στους χρήστες του Facebook και του Instagram την υπηρεσία “Meta Verified”, με μηνιαία συνδρομή.

Η υπηρεσία αυτή θα επιτρέπει στους χρήστες να επαληθεύουν τους λογαριασμούς τους και να λαμβάνουν ένα μπλε σήμα, όπως γίνεται στο Twitter.

Το πακέτο συνδρομής για το Instagram και το Facebook, που θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη εβδομάδα, περιλαμβάνει επίσης επιπλέον προστασία από την πλαστοπροσωπία και η τιμή του θα ξεκινά από 11,99 δολάρια το μήνα στο διαδίκτυο ή 14,99 δολάρια το μήνα στο σύστημα iOS της Apple και στο Android.

Το υπηρεσία “Meta Verified” θα κυκλοφορήσει στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία αυτή την εβδομάδα και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες.

Φαίνεται πως με αυτή τη κίνηση, η Meta οδεύει στα χνάρια του Twitter, το οποίο ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα πως η ανάλογη υπηρεσία του, ονόματι Twitter Blue, θα τιμολογείται στα 11 δολάρια τον μήνα.

Άλλες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Snapchat SNAP.N της Snap Inc και η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram, εγκαινίασαν συνδρομητικές υπηρεσίες επί πληρωμή πέρυσι, ως μια νέα πηγή εσόδων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Reuters

Social: Τελευταία Ενημέρωση