ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Ωρα για μήνυση»: Ο Ελον Μασκ απειλεί τη Microsoft για τα δεδομένα του Twitter

«Εκπαιδεύτηκαν χρησιμοποιώντας παράνομα δεδομένα του Twitter. Ωρα για μηνύσεις» έγραψε ο Eλον Μασκ στην πλατφόρμα

ΠΗΓΗ: ΒΒC

O Ελον Μασκ, ισχυρός άνδρας του Twitter απείλησε να μηνύσει τη Microsoft την οποία κατηγορεί για χρήση δεδομένων από την εταιρεία που εξαγόρασε τον περασμένο Οκτώβριο χωρίς άδεια.

«Εκπαιδεύτηκαν χρησιμοποιώντας παράνομα δεδομένα του Twitter. Ωρα για μηνύσεις» έγραψε ο ίδιος στην πλατφόρμα.

 

 

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της Microsoft πως η διαφημιστική της πλατφόρμα δεν θα υποστηρίζει πια το Twitter – αρχής γενομένης από την Τρίτη 25 Απριλίου.

Ως αποτέλεσμα, οι αγοραστές διαφημίσεων δεν θα είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους στο Twitter μέσω του εργαλείου διαχείρισης των social media της Microsoft.

«Αλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, το Instagram και το LinkedIn, θα εξακολουθήσουν να είναι διαθέσιμα» γνωστοποίησε η Microsoft.

Σε άλλο tweet, σε συζήτηση για τα δεδομένα της, ο Μασκ δήλωσε ότι είναι «ανοιχτός σε ιδέες».

«Αλλά το να ξηλώσουμε τη βάση δεδομένων του Twitter, να την απονομισματοποιήσουμε (αφαιρώντας τις διαφημίσεις) και στη συνέχεια να πουλήσουμε τα δεδομένα μας σε άλλους, δεν είναι βιώσιμη λύση» σημείωσε.

Από τη στιγμή εξαγοράς της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, τον περασμένο Οκτώβριο, έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο Μασκ έχει προχωρήσει σε χιλιάδες απολύσεις, περικόπτοντας περί το 80% του εργατικού δυναμικού της εταιρείας.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο πολυ-δισεκατομμυριούχος είχε δηλώσει ως το Twitter είχε «τεράστια» πτώση εσόδων, κατηγορώντας τους ακτιβιστές για άσκηση πίεσης στους διαφημιζόμενους.

Πηγή: BBC

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: ΒΒC

Social: Τελευταία Ενημέρωση

Από ψηφιακό χώρο συνάντησης του κοινωνικού μας κύκλου, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν να μετατρέπονται όλο και περισσότερο ...
Kathimerini.gr
 |  SOCIAL
Τη στιγμή που υπάρχει μια ομαδική συνομιλία για το κάθε τι, πώς μπορούμε να κάνουμε υγιή χρήση των τσατ χωρίς να χάνουμε ...
Kathimerini.gr
 |  SOCIAL