ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

To Ιnstagram ετοιμάζει τον «αντίπαλο» του Twitter

Η εξαγορά του Twitter από τον Έλον Μασκ έκανε ορισμένους χρήστες να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις και δημιούργησε άνοιγμα στην αγορά

ΠΗΓΗ: Reuters

Το Instagram σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή που θα ανταγωνίζεται το Twitter και μπορεί να κάνει το ντεμπούτο της ήδη από τον Ιούνιο, ανέφερε την Παρασκευή το Bloomberg News, επικαλούμενο άτομα που γνωρίζουν το θέμα.

Η μητρική εταιρεία του Facebook δοκιμάζει το προϊόν με influencers και ορισμένους δημιουργούς, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Η εταιρεία δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα του Reuters για σχολιασμό.

Η Meta έχει έρθει σε επαφή με πρακτορεία ταλέντων και διασημότητες για να μετρήσει το ενδιαφέρον τους να δοκιμάσουν μια πρώιμη έκδοση της εφαρμογής, η οποία θα είναι ενσωματωμένη στο Instagram, δήλωσε ο Άλεξ Χιθ, δημοσιογράφος του Verge, σε ενημερωτικό δελτίο.

Η εφαρμογή, η οποία θα είναι ξεχωριστή από το Instagram αλλά θα επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν τους λογαριασμούς τους, μπορεί να κάνει το ντεμπούτο της τον Ιούνιο, σύμφωνα με τη Λία Χάμπερμαν, η οποία διδάσκει μάρκετινγκ στο UCLA.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Reuters

Social: Τελευταία Ενημέρωση

Δεν σχετίζεται η παγκόσμια εξάπλωση του Facebook με τα ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με μελέτη του Ινστιτούτου Ιντερνετ ...
ΠΗΓΗ: Reuters
 |  SOCIAL