ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το Twitter έδωσε «τικ» επαλήθευσης σε ψεύτικο λογαριασμό Disney

Την περασμένη εβδομάδα το Twitter απέσυρε τα μπλε «τικ» από επαληθευμένους λογαριασμούς, υπό την καθοδήγηση του ιδιοκτήτη Ελον Μασκ

ΠΗΓΗ: ΒΒC

Το Twitter έδωσε το σήμα επαλήθευσης λογαριασμό σε ένα ψεύτικο προφίλ Disney.

Ο λογαριασμός με την ονομασία @DisneyJuniorUK, αναρτούσε στο Twitter σκληρό περιεχόμενο, σύμφωνα με το BBC, αλλά κατάφερε να λάβει το χρυσό τικ πριν ανασταλεί.

Ο χρήστης του προφίλ ενημέρωσε τους ακολούθους για την προσθήκη του «τικ», σχολιάζοντας: «Δεν μπορεί να είναι αλήθεια αυτό, ας με τσιμπήσει κάποιος». Το συγκεκριμένο tweet έγινε viral.

Στην πλατφόρμα εξακολουθεί να επικρατεί σύγχυση για το πώς λειτουργεί το νέο σύστημα επαλήθευσης λογαριασμών του Twitter. Εν τω μεταξύ, ο πραγματικός λογαριασμός του Disney Junior επίσης σημάνθηκε με ένα χρυσό «τικ» επαλήθευσης.

Την περασμένη εβδομάδα το Twitter απέσυρε τα μπλε «τικ» από επαληθευμένους λογαριασμούς, υπό την καθοδήγηση του ιδιοκτήτη Ελον Μασκ.

Παρά το γεγονός ότι πολλοί λογαριασμοί διασημοτήτων έχασαν αρχικά τα μπλε τικ, μέσα στο Σαββατοκύριακο οι περισσότεροι από αυτούς αποκαταστάθηκαν, και σχεδόν κάθε χρήστης με περισσότερους από ένα εκατομμύριο ακολούθους έλαβε ένα νέο μπλε τικ.

Τι ισχύει με τα νέα σήματα επαλήθευσης:

Μπλε «τικ»: Το κλασικό σήμα επαλήθευσης σημαίνει πλέον ότι ο λογαριασμός είναι εγγεγραμμένος στο συνδρομητικό Twitter Blue, με χρέωση 8 δολάρια το μήνα, και έχει ολοκληρώσει ορισμένα βήματα επαλήθευσης, όπως η σύνδεση αριθμού κινητού τηλεφώνου με το λογαριασμό. Ο λογαριασμός πρέπει επίσης να είναι τουλάχιστον 30 ημέρες και να μην έχει αλλάξει πρόσφατα όνομα.

Χρυσό «τικ»: Αυτά τα σήματα προορίζονται για οργανισμούς και επιχειρήσεις που πληρώνουν 1.000 δολάρια το μήνα.

Γκρι «τικ»: Είναι το σήμα ενός επίσημου κυβερνητικού λογαριασμού, π.χ εθνικός οργανισμός ή ένας αρχηγός κράτους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: ΒΒC

Social: Τελευταία Ενημέρωση

Δεν σχετίζεται η παγκόσμια εξάπλωση του Facebook με τα ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με μελέτη του Ινστιτούτου Ιντερνετ ...
ΠΗΓΗ: Reuters
 |  SOCIAL