ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

WhatsApp: Επεξεργασία μηνυμάτων με περιθώριο 15 λεπτών

Το τροποποιημένο μήνυμα θα φέρει την ετικέτα «επεξεργασμένο», χωρίς να εμφανίζεται το ιστορικό επεξεργασίας

Kathimerini.gr

H εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων και κλήσεων WhatsApp παραχώρησε στους χρήστες τη δυνατότητα επεξεργασίας μηνυμάτων.

«Για τις στιγμές που κάνετε ένα λάθος ή απλά αλλάζετε γνώμη, μπορείτε τώρα να επεξεργαστείτε τα μηνύματα που έχετε στείλει στο WhatsApp», ανέφερε η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που ανήκει στην Meta Platforms σε ένα blog τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με το Reuters με τη λειτουργία να επεκτείνεται παγκοσμίως τις επόμενες εβδομάδες, οι αποστολείς θα μπορούν να τροποποιούν τα μηνύματά τους εντός 15 λεπτών από το πάτημα της αποστολής.

 

Η λειτουργία είναι προσβάσιμη πατώντας παρατεταμένα το μήνυμα και επιλέγοντας «επεξεργασία» στο μενού. Το τροποποιημένο μήνυμα θα φέρει την ετικέτα «επεξεργασμένο», χωρίς να εμφανίζεται το ιστορικό επεξεργασίας.

Μέχρι τώρα, οι χρήστες έπρεπε είτε να διαγράψουν ένα μήνυμα εντελώς είτε να στείλουν μια διόρθωση σε ξεχωριστό μήνυμα. Πέρυσι, η εφαρμογή συνομιλίας αύξησε το χρονικό όριο για τη διαγραφή ενός μηνύματος από δύο ημέρες (48 ώρες) σε 60 ώρες.

Ανταγωνιστικές εφαρμογές όπως το Telegram και το Signal επιτρέπουν ήδη στους χρήστες να επεξεργάζονται μηνύματα, ενώ ο ιστότοπος microblogging Twitter κυκλοφόρησε τη δυνατότητα επεξεργασίας tweets σε επιλεγμένους χρήστες πέρυσι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Social: Τελευταία Ενημέρωση

Δεν σχετίζεται η παγκόσμια εξάπλωση του Facebook με τα ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με μελέτη του Ινστιτούτου Ιντερνετ ...
ΠΗΓΗ: Reuters
 |  SOCIAL