ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Apple: iPhone 5se και νέο iPad Air στα μέσα Μαρτίου

Το κινητό τηλέφωνο θα μοιράζεται τα ίδια χαρακτηριστικά με το iPhone 6

ΠΗΓΗ: skai.gr

Το iPhone 5se θα ανέβει στα ράφια των καταστημάτων στις 18 Μαρτίου, τρεις ημέρες μετά την παρουσίασή του, μεταδίδει o Telegraph. Στην ίδια εκδήλωση, στον πολυχώρο του Πάλο Άλτο, εκτός από το νέο, μικρότερο κινητό με οθόνη 4 ιντσών, θα παρουσιαστεί και το νέο iPad Air.

Με εξαίρεση το μέγεθός του, το iPhone 5se θα μοιράζεται τα ίδια χαρακτηριστικά με το iPhone 6: κάμερα 8 Megapixel, επεξεργαστή A8 και μνήμη RAM 1Gb.

Μετά την «μεγέθυνση» των οθονών της σειράς 6 (στις 4.7 και 5.5 ίντσες), πολλοί αναλυτές επέμεναν πως η εταιρεία από την Καλιφόρνια, αργά ή γρήγορα θα επέστρεφε και στις μικρότερες οθόνες, δεδομένων των εκατομμυρίων χρηστών που παρέμειναν στα παλιότερα μοντέλα, προτιμώντας το μέγεθος αυτό. Χαρακτηριστικό είναι πως δύομισι χρόνια μετά το λανσάρισμά του, το iPhone 5s εξακολουθεί να διατίθεται στα καταστήματα ηλεκτρικών συσκευών.

Η αναβίωση του «μικρού» κινητού θα επιτρέψει στους χρήστες αυτής της κατηγορίας να απολαμβάνουν «άφοβα» τις τελευταίες δυνατότητες της σουίτας iOS 9 αφού αρκετοί από αυτούς δεν προχωρούν σε αναβάθμιση του λογισμικού των συσκευών τους υπό τον φόβο κρασαρισμάτων.

Στο «μέτωπο» του iPad Air, αναμένεται να εισαχθούν, για πρώτη φορά, ηχεία και στις τέσσερις γωνίες της συσκευής καθώς και υποδοχή νέας τεχνολογίας για ευκολότερη σύνδεση με οθόνες υψηλής ανάλυσης.

Το iPhone 7 αναμένεται να παρουσιαστεί στα μέσα Σεπτεμβρίου

Την τελευταία φορά που η Apple «πιέστηκε» από την αγορά να κυκλοφορήσει ένα φτηνότερο κινητό, είχε λανσάρει το iPhone 5c, με πλαστικό οπίσθιο κάλυμμα και χωρίς την λειτουργία Touch ID. Όμως οι πωλήσεις του δεν είχαν την αναμενόμενη ανταπόκριση κι έτσι η σειρά c δεν επανακυκλοφόρησε στα επόμενα χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Κινητά-tablets: Τελευταία Ενημέρωση