ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:56
 

Samsung Galaxy Tab S2 9.7''

Η τελευταία προσθήκη στη συλλογή των Galaxy tablets διαθέτει υψηλής ευκρίνειας οθόνη τύπου Super AMOLED, για να καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες ανάγνωσης και θέασης οποιουδήποτε ψηφιακού περιεχομένου, ενώ ο μοντέρνος του σχεδιασμός με το λεπτότερο και ταυτόχρονα ελαφρύτερο μεταλλικό σώμα της αγοράς, προσφέρει δυναμικές λειτουργίες και βελτιωμένες επιλογές σε επίπεδο παραγωγικότητας και multitasking.

Εξαιρετικά λεπτό (Πάχος: 5,6 mm) και ελαφρύ σαν πούπουλο (Βάρος: 389 gr) το 9,7 ιντσών Samsung Galaxy Tab S2 είναι σχεδιασμένο για άνετη ανάγνωση και παρακολούθηση e-books, περιοδικών, ιστοσελίδων και newsfeeds, χωρίς να χρειάζεται περιττό scrolling.

Με βαθύτερη αντίθεση και μεγαλύτερη ανάλυση στη λεπτομέρεια, με φυσικές αποχρώσεις στο 94% και ζωντανά χρώματα, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν με απόλυτη λεπτομέρεια, συλλογές από φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και να κάνουν ξεκούραστα τις ηλεκτρονικές τους αγορές.

Κύριο χαρακτηριστικό του Galaxy Tab S2 είναι η ευκολία στη μεταφορά και στη χρήση του με το ένα χέρι, προσφέροντας έτσι πιο εύκολη φορητότητα και ικανοποιώντας τις υψηλές απαιτήσεις των χρηστών που αποζητούν την απόλυτη παραγωγικότητα.

Η συσκευή κυκλοφορεί παρέχοντας δωρεάν για δύο χρόνια την cloud αποθήκευση έως και 100 GB αρχείων μέσω του OneDrive, ενώ είναι συμβατή με το ενισχυμένο Book Cover Keyboard, που συνδυάζει την άνεση ενός παραδοσιακού πληκτρολογίου με μία επιφάνεια αφής για χρήση εν κινήσει.

Με ενσωματωμένο αισθητήρα ασφαλείας δακτυλικού αποτυπώματος «Fingerprint Scanner», επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στη συσκευή, με το απλό άγγιγμα του βασικού κουμπιού, ενώ η διαχείριση της συσκευής γίνεται ακόμη πιο απλή με τη λειτουργία του «Smart Manager», προβάλλοντας τις ρυθμίσεις αυτόματα, συμπεριλαμβανομένων των επιπέδων φόρτισης της μπαταρίας, της χωρητικότητας και της μνήμης, για τους χρήστες που θέλουν να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τη συσκευή τους.

Το Galaxy Tab S2 προσφέρει, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα multitasking, επιτρέποντας στους χρήστες να χρησιμοποιούν δύο εφαρμογές ταυτόχρονα μέσω Pop-Up Window, βελτιωμένο τρόπο αρχειοθέτησης που καθιστά την εύρεση αρχείων ευκολότερη, αλλά και τη δυνατότητα επέκτασης της μνήμης του μέχρι και τα 128 GB, μέσω κάρτας μνήμης MicroSD.

Το Samsung Galaxy Tab S2 διατίθεται σε ειδική τιμή στα καταστήματα Bionic από €485.00

Σχόλια αναγνωστών

Απαντούν οι εκπαιδευτικοί στην έκκληση Χαμπιαούρη για διάλογο

«Ως εκπαιδευτικές οργανώσεις είστε απαράδεκτοι. Δεν σέβεστε ούτε την εργοδότησή σας, ούτε τους μαθητές, ...»
Ελένη Αγαθοκλέους  |  18:46

Δρόμος μετ’ εμποδίων για τον τουρισμό

«Τα παιδία παίζει, οι ηλίθιοι πληρώνουν φόρους και οι ατσίδες πωλούν και αγοράζουν τα πάντα και τους ...»
Ai Em  |  09:37

Ο Ερντογάν απειλεί τις ΗΠΑ με εισβολή στη Συρία

«Ρε μ......κα Τραμπ, σε λίγο θα σου ζητήσει να κάνεις επίκυψη και επειδή αντιλήφθηκε ότι είσαι επιρρεπής..... ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Εισήλθε σε οικία 34χρονης, της επιτέθηκε άσμενα και την έκλεψε

«Nα σταλεί στην χώρα προέλευσης. Αν θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Και ας μην πουν κάποιοι ...»
ΑΚΑ  |  09:18

Κινητά-tablets: Τελευταία Ενημέρωση

Μετά από σχεδόν 28 χρόνια, το SMS όχι μόνο αντιστέκεται, αλλά συνεχίζει να αποτελεί ένα πολυχρηστικό μέσο γραπτής επικοινωνία

Η ιστορία του SMS

Το κλειδί της «απογείωσης» των SMS ήταν το λανσάρισμα του Nokia 2010, του πρώτου μαζικής κυκλοφορίας κινητού που επέτρεπε ...
Newsroom Κ/ ΑΜΠΕ
 |  ΚΙΝΗΤΑ-TABLETS
X