ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Super Mario γίνεται εφαρμογή και «εισβάλει» στα κινητά μας

H Nintendo αποφάσισε να δημιουργήσει την εφαρμογή του παιχνιδιού

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ο Σούπερ Μάριο της Νintendo έρχεται σύντομα στα κινητά μας τηλέφωνα και τα τάμπλετ καθώς η εταιρεία αποφάσισε να δημιουργήσει την εφαρμογή του παιχνιδιού.

Αυτή θα είναι η πρώτη προσπάθεια της εταιρείας να δημιουργήσει μια εφαρμογή βασιζόμενη στον πιο δημοφιλή χαρακτήρα της, τον Σούπερ Μάριο.

Το νέο εγχείρημα έρχεται μετά την επιτυχή πορεία του Pokemon Go, ενός παιχνιδιού που δημιουργήθηκε από την εταιρεία Pokemon στην οποία η Nintendo έχει ένα μικρό μερίδιο.

O σούπερ Μάριο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και καθιερωμένα πρότυπα παιχνιδιού και σίγουρα θα γίνει πολύ δημοφιλές αλλά σύμφωνα με τους ειδικούς η εταιρεία δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το αντιπειρατικό μέτρο που σχεδιάζει.

Οι χρήστες του Super Mario θα πρέπει να είναι online για να μπορέσουν να παίξουν το παιχνίδι, ένα μέτρο που στοχεύει στο να περιορίσει την υποκλοπή του παιχνιδιού σύμφωνα με τον δημιουργό του αλλά πιθανότατα αυτό θα βλάψει την πορεία του όπως λένε οι ειδικοί αναλυτές.

Επίσης, αν οι χρήστες θέλουν να παίξουν την μεγαλύτερη εκδοχή του παιχνιδιού θα πρέπει να πληρώσουν για την εφαρμογή, γεγονός που προσθέτει ακόμη περισσότερο σκεπτικισμό στον συλλογισμό των αναλυτών σχετικά με την πορεία του παιχνιδιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Κινητά-tablets: Τελευταία Ενημέρωση

X