ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

5 ιδέες για φωτογραφίες που θα αναβαθμίσουν το Insta σου

Βγες έξω για τις πιο απλές και ιδιαίτερες φωτογραφίες

must.com.cy

Αν έχεις όρεξη για φωτογραφίες αλλά έχεις... στερέψει από ιδέες, είμαστε εδώ για να σου δώσουμε το inspo που έχεις ανάγκη. Πέντε instagrammers μάς εμπνέουν με απλά και όμορφα κόνσεπτ που σίγουρα θα αναβαθμίσουν το Instagram σου και ίσως σου δώσουν ιδέες για ακόμα περισσότερα. Και το καλύτερο είναι πως αν έχεις βαρεθεί στο σπίτι, οι ιδέες που παραθέτουμε πιο κάτω σε καλούν να βγεις έξω και ως επι το πλείστον να βγεις στη φύση.

Mirror, mirror

Φωτογραφία: @pink.lem

Ένας καθρέφτης, ανεξαρτήτως μεγέθους, προσθέτει πάντα κάτι έξτρα στις φωτογραφίες. Μπορείς να πάρεις ένα μαζί σου σε ένα σημείο ανάμεσα στη φύση για να έχεις πράσινο πίσω σου, ή ακόμα μπορείς να τοποθετήσεις γύρω από τον καθρέφτη λουλούδια και να έχεις φόντο ουρανό.

What’s on the news?

Φωτογραφία: @lottivanlotti

Μια εφημερίδα, για κάποιο λόγο, δίνει έναν άλλο αέρα σε μια φωτογραφία. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερο παρά μόνο να την κρατάς. Προτίμησε να έχεις περισσότερες από μία, αφού γράφουν ωραία στον φακό.

Λουλούδια στην τσέπη

Φωτογραφία: @kyliekatich

Ίσως το πιο απλό κόνσεπτ που όμως δίνει τόσο όμορφα αποτελέσματα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φορέσεις το τζιν σου και να βάλεις μερικά λουλούδια στην πίσω τσέπη.

Shoot for the sky

Φωτογραφία: @tezza.barton

Ένα ακόμα απλό κόνσεπτ για το οποίο δεν χρειάζονται ούτε props, ούτε κόπο. Φόρεσε απλά ένα cute outfit, βάλε το κινητό σου στο έδαφος – σε τριπόδι ή κάπου να στηρίζεται – και φωτογράφησε τον εαυτό σου από χαμηλά. Το μόνο που θα έχεις σαν φόντο είναι ο ουρανός αλλά η διαφορετική οπτική χαρίζουν ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

The laundry

Φωτογραφία: @hellomissjordan

Μια fun ιδέα με το πιο απρόσμενο prop. Αν απλώνεις ρούχα σε ψηλά σχοινιά σε εξωτερικό χώρο πόζαρε ανάμεσα! Κατά προτίμηση περίμενε να… απλώσεις τα λευκά σου αφού το λευκό δίνει μια πιο ισορροπημένη εικόνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση