ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αυτή η ταινία των Disney - Pixar είναι το απόλυτο must watch για σήμερα

Αν έψαχνες οικογενειακή ταινία για Halloween night, δες εδω

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Το 2017 κυκλοφόρησε μια ταινία από τα δύο πιο ισχυρά στούντιο παιδικών ταινιών του κόσμου. Η Disney και η Pixar μάς έδωσαν την ''Coco'' και σχεδόν αμέσως κατάφερε να μας κερδίσει με μια συγκινητική ιστορία και υπέροχα γραφικά όπως μόνο αυτά τα δύο στούντιο ξέρουν να δημιουργούν.

Η ιδέα της ταινίας βασίζεται στη μεξικανική γιορτή της Ημέρας των Νεκρών και η ιστορία αφορά τον 12χρονο Miguel που μεταφέρεται απρόσμενα στη χώρα των νεκρών, όπου αναζητά τη βοήθεια του μουσικού προ-προπάππου του για να επιστρέψει στην οικογένεια του ανάμεσα στους ζωντανούς.

Παρόλο που έχει σαν κεντρικό θέμα την Ημέρα των Νεκρών, που γιορτάζεται στο Μεξικό στις 1 και 2 Νοεμβρίου, το ''Coco'' εχει γίνει must watch κάθε χρόνο στο Halloween μιας και οι θεματικές των δύο γιορτών μοιάζουν. Με λίγα λόγια είναι μια οικογενειακή ταινία γεμάτη χρώμα, φως, μουσική, χορό και όλα με θεματική που παραπέμπει στις δύο αυτές γιορτές, ό,τι πρέπει για οικογενειακό movie night.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση

To LPM Restaurant & Bar Limassol προσθέτει στο πρωτότυπο μενού του ένα επώνυμο La Vie en Rosé brunch από το Σαββάτο 4 ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΞΟΔΟΣ