ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αυτοί είναι οι τίτλοι αρχής του «Kingdom Exodus» του Λαρς Φον Τρίερ

Ο Δανός σκηνοθέτης επιστρέφει στην μικρή οθόνη, με την συνέχεια της σειράς που έκανε πριν 28 χρόνια

Kathimerini.gr

Δεν είναι μόνο ο Ντέιβιντ Λιντς που επέστρεψε 26 ολόκληρα χρόνια μετά τους δύο πρώτους κύκλους του «Twin Peaks» με το «Twin Peaks: The Return» το 2017, αλλά και ο Λαρς Φον Τρίερ που τώρα, επιστρέφει στην μικρή οθόνη με τον τρίτο κύκλο της σειράς «The Kingdom» (προβλήθηκε ως «Riget» στην Δανία), 28 χρόνια μετά.

Μετά, λοιπόν, από δύο σεζόν, τώρα ο σκηνοθέτης επιστρέφει με το «Kingdom Exodus», όπως θα λέγεται ο τρίτος κύκλος της σειράς που ακολουθεί τις ζωές εργαζόμενων και ασθενών σε ένα νοσοκομείο και τα μυστήρια πράγματα που τους συμβαίνουν (Λαρς Φον Τρίερ είναι αυτός).

Τώρα, ο αιρετικός Δανός σκηνοθέτης έδωσε στην δημοσιότητα τους τίτλους αρχής του «Kingdom Exodus» που πρόκειται να προβληθεί σε μεγάλα φεστιβάλ το φθινόπωρο, όπως το Φεστιβάλ της Βενετίας αλλά και αυτό του Τορόντο.

Αυτό είναι και το νεότερο δείγμα δουλειάς του Τρίερ από το 2018 και την ταινία «The House That Jack Built» -αλλά και το νεότερο υλικό του από όταν ανακοίνωσε πως πάσχει από την νόσο του Πάρκινσον, πριν λίγο καιρό.

Βλέπετε τους τίτλους αρχής του «Kingdom Exodus» παρακάτω:

Με πληροφορίες από το IndieWire.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση