ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έρχεται το τέλος του «Stranger Things»

Η επίσημη ανακοίνωση για την 4η και 5η σεζόν

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ήταν από τις σειρές του Netflix που αγαπήθηκαν από την πρώτη στιγμή, και από τις πρώτες που έλαβαν παγκόσμια αναγνώριση. Το ''Stranger Things'' ξεκίνησε στα '80s, στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, με την εξαφάνιση του μικρού Will και τις προσπάθειες της μητέρας του να τον βρει ενώ μας σύστησε και το Upside Down.

Τώρα, είμαστε σε αναμονή της τέταρτης σεζόν, που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε δύο μέρη. Το πρώτο θα έρθει στις 27 Μαϊου και το δεύτερο 1 Ιουλίου, αλλά παράλληλα με την ανακοίνωση της τέταρτης, οι δημιουργοί της σειράς, Matt και Ross Duffer, αποκάλυψαν και κάτι ακόμα.

''Πριν εφτά χρόνια σχεδιάσαμε ολόκληρη την ιστορία του 'Stranger Things'. Τότε, προβλέψαμε πως η ιστορία θα κρατήσει για τέσσερις ή πέντε σεζόν. Τελικά ήταν αρκετά μεγάλη για να ειπωθεί σε τέσσερις αλλά - όπως θα δείτε και εσείς σύντομα - πλησιάζουμε προς το φινάλε. Η 4η σεζόν θα είναι η προτελευταία, η 5η θα είναι η τελευταία.

Υπάρχουν ακόμα πολλές ωραίες ιστορίες να πούμε στον κόσμο του 'Stranger Things', νέα μυστήρια, νέες περιπέτειες, νέοι απρόσμενοι ήρωες. Αλλά πρώτα ελπίζουμε να είστε μαζί μας όσο ολοκληρώνουμε αυτή την ιστορία ενός δυναμικού κοριτσιού με το όνομα Eleven και τους γενναίους φίλους της, μιας μικρής πόλης με το όνομα Hawkins και μιας άλλης διάστασης γνωστής μόνο ως Upside Down'' είπαν οι Duffer Brothers στην ανακοίνωσή τους.

Η 4η σεζόν θα έρθει μετά από αρκετή καθυστέρηση, αφού η 3η έκανε πρεμιέρα πριν δυόμισι χρόνια και το τέλος του μοιάζει λογικό αν σκεφτείς πως η νεαροί πρωταγωνιστές ξεκίνησαν στις αρχές της εφηβείας τους και τώρα πλησιάζουν 20. Μάλιστα, πριν έρθει η ανακοίνωση, το Netflix έκανε teasing με μεγάλες ταμπέλες στους δρόμους όπου έγραφε ανάποδα ''κάθε τέλος έχει μια αρχή''.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση