ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νοιώσε τουρίστας στην Κύπρο το φθινόπωρο - 5 εμπειρίες που αξίζει να ζήσεις

Πέντε από τα πράγματα που σημείωσα εξ αφορμής, τα μοιράζομαι μαζί σας παρακάτω

Wiz Guide

Πέντε εμπειρίες που αγαπώ να απολαμβάνω στο νησί (ειδικά) το φθινόπωρο. Τις μοιράζομαι με όσους έχουν την ανάγκη να το παίξουν τουρίστες ή έστω με όσους θέλουν να προτείνουν ενδιαφέροντα πράγματα σε φίλους (ειδικά αν έρχονται από εξωτερικό).

Κεντρική φωτογραφία: Οδός Ερμού, Λευκωσία

Πρόσφατα, με αφορμή μια συζήτηση που είχα με συγγενικό άτομο της οικογένειας, που ζει μόνιμα στο εξωτερικό, προσπαθούσα να σκεφτώ που είναι καλό να τη στείλω για να αποκτήσει μια σφαιρική εικόνα του τι εστί Κύπρος… off-season.

Συγκεκριμένα, προσπαθούσα να βγάλω πρόχειρα στο μυαλό μου ένα πρόγραμμα για ολιγοήμερες διακοπές στο νησί, συνδυάζοντας βόλτες στις πλείστες μεγάλες πόλεις αλλά και στην ύπαιθρο, στο πλαίσιο των οποίων θα μπορούσε να κάνει λογής λογής δραστηριότητες και φυσικά να απολαύσει φαγητό και ποτό -εξάλλου WiZ είμαστε, αυτό «πουλάμε» κυρίως.

Πέντε από τα πράγματα που σημείωσα εξ αφορμής, τα μοιράζομαι μαζί σας παρακάτω.

Έργο του Φίκου στην παλιά Λευκωσία, στην οδό Ερμού

Στη Λευκωσία το κομμάτι που αγαπώ είναι η περιοχή κοντά στην Πύλη Αμμοχώστου και στην οδό Ερμού. Μια περιοχή που πραγματικά έγινε κούκλα και έχει να προτείνει επίσκεψη στο Μουσείο Χαρακτικής του Χαμπή και περίπατο στον δρόμο, απολαμβάνοντας το υπέροχο street art σε διάφορα σημεία από τον καλλιτέχνη Φίκο Αντώνιο. Για καφέ στην περιοχή να πας στο Ερμού 271 Το Δίχωρο και για φαγητό σίγουρα στο Vintage ή στο Itameshi που επαναλειτουργεί και πάλι σύντομα.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο WIZ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση