ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οι καλύτερες προτάσεις για Brunch στο κέντρο της Λευκωσίας

Οι προτάσεις του WIZ

Wiz Guide

Τι πιο όμορφο από το να κάνουμε τη βόλτα μας, να περπατήσουμε στις όμορφες γωνιές του κέντρου και στην Πλατεία Ελευθερίας και να ολοκληρώσουμε την περιδιάβασή μας με ένα νόστιμο brunch σε ένα από τα αγαπημένα μπραντσάδικα της γύρω περιοχής.

Smoothie Factory

Σε απόσταση αναπνοής από την Πλατεία Ελευθερίας, το μαγαζί αυτό με το απόλυτα υγιεινό concept, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από πολυβιταμινούχους χυμούς και δροσιστικά smoothies, φτιαγμένα από τα πιο φρέσκα υλικά. Στο μενού θα βρείτε επίσης Superfood Bowls, Snacks και Platters, αλλά και γαστρονομικές δημιουργίες σε brunch και light lunch, με την υπογραφή του γνωστού chef του Smoothie Factory, Θεόδωρου Ελευθερίου.

ΔΕΥ-ΣΑΒ 08.00-19.00, ΚΥΡ 10.00-19.00 (Brunch 10.00-15.00)

Istorja

Ένα πολύ ωραίο concept store το οποίο είχε ξεκινήσει αρχικά ως online store, ενώ για μια τριετία βρισκόταν μέσα στο Αιγαίον στην παλιά Λευκωσία. Πλέον, σε έναν πανέμορφο χώρο στη Γρηγορίου Ξενοπούλου, στο κέντρο της πόλης, μπορείτε να πάτε για πρόγευμα, light lunch αλλά και για ένα aperitivo στη βεράντα, εξερευνώντας ταυτόχρονα το κατάστημα με τα προϊόντα για το σπίτι αλλά και τα lifestyle προϊόντα από όλο τον κόσμο.

Δ-ΠΑΡ 08.00-21.00 (κατάστημα 09.00-17.00), Σ 09.00-17.00 (κατάστημα 10.00-17.00)

 

Δείτε τις επιλογές στο Wiz 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση