ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δώδεκα δυνατά παραθαλάσσια bar restaurants για τον χειμώνα

Οι προτάσεις του WiZ

Wiz Guide

Τα bar restaurants που βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα τα τιμούμε κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι όμως ορισμένα που μας προσκαλούν να απολαύσουμε το πολύ καλό φαγητό τους και τα κοκτέιλ τους ολόχρονα.

LPM Restaurant & Bar

Ένα ολόλευκο περιβάλλον κυριαρχεί στο εστιατόριο του international brand. Το μενού μεσογειακό comfort food με πιάτα γαλλικού μπιστρό και ιταλικής τρατορίας, σε τιμές Michelin εστιατορίου. Υποδειγματική τερίνα foie gras σε γεύση και τρόπο σερβιρίσματος, υπέροχα σε υφή τα νιόκι με φρέσκια ντομάτα και μελωμένη μυρωδάτη σάλτσα, εξαιρετικό carpaccio μοσχαριού σε ποιότητα και κοπές, εξαιρετική η crème brulle και το pain perdu. Γενικά, μια πολύ καλή εικόνα για το εστιατόριο του ξενοδοχείου Parklane.

Δ-ΠΑΡ 18.30-22.30 (το μπαρ λειτουργεί ως τα μεσάνυχτα), Σ-Κ 12.0014.30 & 18.30-22.30

Έψιλον

Μοντέρνο ντεκόρ, cozy θέα από τη βεράντα στη Μαρίνα και μοντέρνα, γευστική μεσογειακή κουζίνα με προοδευτικό fusion στυλ, από τον όμιλο εστιατορίων PNS Restaurants Ltd. Ενημερωμένη λίστα κρασιών, ευγενικό σέρβις, lounge μουσική όλη μέρα που δυναμώνει το βράδυ και μπάρα που σιγοντάρει με ωραία cocktails. Από τα μέρη που συζητιούνται. Έχει αναδειχθεί ως ένα από τα 50 καλύτερα εστιατόρια για το 2019. ΚΥΡ-ΠΕΜ 12.00-01.00, Π-Σ 12.00-02.00

Όλες οι επιλογές στο WiZ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση