ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

3ο Epic Street Fest Nicosia: Σε ρυθμούς Deejay Radio η παλιά Λευκωσία!

Η επιτυχία του Epic Street Fest, που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, ήταν πραγματικά πιο μεγάλη από ποτέ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η επιτυχία του Epic Street Fest, που πραγματοποιήθηκε στην οδό της Παλιάς Ηλεκτρικής χθες το βράδυ, ήταν πραγματικά πιο μεγάλη από ποτέ.

Η οδός της Παλιάς Ηλεκτρικής, που στήθηκε ειδικά για το 3ο Epic Street Fest Nicosia, προσέφερε σε χιλιάδες παρευρισκόμενους λαχταριστά street foods, δροσιστικά cocktails και μπίρες. Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι: Carlsberg, Leon, Somersby, The Old Souls, Zonkey, Dreads and tatts, Baronymous, The Old powerhouse chill bar, The Potbelly, Por favor, Serial Griller, Tipsy cook, Quattrino Autentico Italiano και PAPAFILIPOU ICE CREAM.

Στα decks του Epic Street Fest ανέβηκαν οι κορυφαίοι DJs του νησιού από τον Deejay Radio, Penny K, DJ Zaon, DJ Konic, Blanco Mario, DJ Coxy, Anthony 642 και African Stevenson και ανέβασαν τους παλμούς στα ύψη. Όλοι οι παραγωγοί του Deejay Radio βρέθηκαν εκεί και χόρεψαν με την καλύτερη μουσική του νησιού.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να παίξει με τον Epic Gaming Expert που βρισκόταν στο gaming station της Epic και να λάβει μέρος στην κλήρωση για ένα PlayStation 5 και για το δημοφιλές παιχνίδι RATCHET AND CLANK. Ακόμη, η Ελληνική Τράπεζα μετέφερε τους παρευρισκόμενους σε άλλους κόσμους, με το Virtual Reality το οποίο είχε στήσει σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, δίπλα από το νέο Δημαρχείο Λευκωσίας.

Σε συνέχεια της εκστρατείας του Deejay Radio “Music for Good”, για ακόμη μία χρονιά, όλα τα έσοδα από τις ενοικιάσεις των περιπτέρων φαγητού και ποτού θα διατεθούν στο Πολυδύναμο Κέντρο του Δήμου Λευκωσίας. Ευχαριστίες και στο swimming birds για τη φιλανθρωπική στήριξή του.

Το Epic Street Fest Nicosia, που έχει καταστεί θεσμός τα τελευταία τρία χρόνια, παρουσίασε η EPIC, διοργάνωσε το Deejay Radio, ενώ στήριξε η Ελληνική Τράπεζα και ο Δήμος Λευκωσίας.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί, όπως μας αναφέρουν οι διοργανωτές, το Epic Street Fest Nicosia ετοιμάζεται να βάλει πλώρη και για άλλες πόλεις του νησιού μας!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση