ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

5 θρυλικά λευκωσιάτικα φαγάδικα που άφησαν εποχή!

Πιο κάτω μαζέψαμε μια 5άδα από μαγαζιά της πρωτεύουσας που έχουν κατεβάσει ρολά, χρόνια πριν.

Wiz Guide

Αν και βρισκόμαστε στο 2022, με την τάση να θέλει brunch αλλά και κουζίνες από σεφ που βάζουν στα πιάτα τους την εμπειρία από το πέρασμά τους σε Michelin star εστιατόρια του εξωτερικού, εμείς πάντα θα αναπολούμε τις γεύσεις της νιότης μας.

Τις γεύσεις που έχουμε συνδυάσει με τις καλύτερες εξόδους που κάναμε (στην πρωτεύουσα, στην προκειμένη περίπτωση), όντας ατίθασα νιάτα. Τις γεύσεις που μας βοηθούσαν να επανέλθουμε σε μια νηφάλια κατάσταση, ή που ενίοτε μας έδιναν την ευκαιρία να ταξιδέψουμε γευστικά εκτός των στενών συνόρων του νησιού.

Πιο κάτω μαζέψαμε μια 5άδα από μαγαζιά της πρωτεύουσας που έχουν κατεβάσει ρολά, χρόνια πριν. Κι επειδή σίγουρα υπάρχουν κι άλλα τέτοια, θα το εκτιμούσαμε αν μας διαφωτίζατε σχετικά έτσι ώστε να επανέλθουμε με το σίκουελ.

Διαβάστε περισσότερα στο wiz-guide

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Έξοδος  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση

To LPM Restaurant & Bar Limassol προσθέτει στο πρωτότυπο μενού του ένα επώνυμο La Vie en Rosé brunch από το Σαββάτο 4 ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΞΟΔΟΣ
Ένας χώρος ο οποίος έγινε established στο κέντρο της πόλης, τόσο χάρη στην αισθητική του όσο και χάρη στο πολύ νόστιμο, ...
Wiz Guide
 |  ΕΞΟΔΟΣ