ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Amano, το νέο εστιατόριο της Πρωτεύουσας

Mια ενδιαφέρουσα πρόταση εξόδου

Wiz Guide

Βρίσκεται εκεί ακριβώς που βρισκόταν η Πιρόγα, στην Ευαγόρου, και φέρνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση εξόδου, που περιλαμβάνει από καφέ και brunch, μέχρι early drinks, φαγητό, κρασί και κοκτέιλ.

Η τάση που θέλει όλα τα πράγματα που προσφέρονται στο μενού ενός εστιατορίου να φτιάχνονται from scratch, επηρεάζει όλο και περισσότερα πρότζεκτ εστίασης στο νησί. Ακριβώς αυτή τη φιλοσοφία υιοθετεί και το Amano στη Λευκωσία, αφού όλα όσα θα αποτελέσουν τις πρώτες ύλες για το φαγητό αλλά και για τα κοκτέιλ θα φτιάχνονται επί τόπου -εξάλλου, Amano στα ιταλικά σημαίνει δια χειρός.

Σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον, το οποίο αποπνέει μια θαλπωρή, θα μπορούμε να πάμε από νωρίς το απόγευμα (17.00) τις καθημερινές (Τρ-Παρ), για καφέ και brunch, και αργότερα για φαγητό και κοκτέιλ στο επιβλητικό μπαρ, ενώ τα σαββατοκύριακα θα ανοίγει από το πρωί προσφέροντας καφέ και brunch.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ανακαίνιση του χώρου ανέλαβε το «at studio» (Annita Terzi Interior Architect), το οποίο έχει αναλάβει πολλά ακόμα πρότζεκτ εστίασης κυρίως σε Λευκωσία και Λάρνακα.

Με ένα μενού που έχει to share φιλοσοφία και διεθνή fusion κατεύθυνση, το οποίο επιμελείται ο σεφ Noel Bassil, και με ένα location σε ένα από τα πιο ραγδαία αναπτυσσόμενα κομμάτια της πόλης (κοντά στην πλατεία Ελευθερίας), είναι σίγουρο πως το Amano έρχεται για να ταράξει τα νερά στον χώρο της εστίασης.

Στα συν και οι μουσικές επιλογές του εστιατορίου, αφού τις καθημερινές το φαγητό και το ποτό σας θα το συνοδεύουν lounge ethnic και swing ακούσματα, ενώ τα ΣΚ στον χώρο θα φιλοξενούνται DJs ανεβάζοντας τους ρυθμούς.

Η άφιξή του αναμένεται αρχές Φεβρουαρίου!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση