ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αναβάλλονται τα Βραβεία Ποιότητας 2018

Πλημμύρισε η Πύλη Αμμοχώστου, όπου θα διεξαγόταν απόψε η τελετή βράβευσης, από τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε τη Λευκωσία

Newsroom K

Η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε τη Λευκωσία σήμερα τα ξημερώματα, είχε ως αποτέλεσμα να πληγεί το κέντρο της παλιάς Λευκωσίας, με μεγάλη ποσότητα λάσπης και δρόμους-ποταμούς από τη νεροποντή.

Μεγάλες ζημίες υπέστη και η πύλη Αμμοχώστου, ο χώρος διεξαγωγής των Βραβείων Ποιότητας 2018 του «Γαστρονόμου», με αποτέλεσμα να αναβληθεί η αποψινή τελετή βράβευσης.

Στην Πύλη Αμμοχώστου το νερό έφτασε το 1.5 μέτρο, με αποτέλεσμα να καταστραφούν οι υποδομές της. Η εμβληματική αίθουσα στην παλιά Λευκωσία έκλεισε τις πύλες της σήμερα το πρωί για να καταγραφούν οι ζημιές, οι οποίες υπολογίζονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με το Τμήμα Αρχαιοτήτων η αίθουσα θα παραμείνει κλειστή για τους επόμενους μήνες για να συντηρηθεί και να αποκατασταθούν οι ζημιές.

Ο «Γαστρονόμος» και η «Κ» απολογείται στους τιμώμενους παραγωγούς και στο πολυπληθές ακροατήριο που ήσαν απόψε καλεσμένοι για τη μεγάλη γιορτή των Κύπριων παραγωγών. Θα ειδοποιηθούν ο καθένας ξεχωριστά για τη δυσάρεστη αναβολή.

Σύντομα θα ανακοινωθεί από τον «Γαστρονόμο» η νέα ημερομηνία και ο χώρος διεξαγωγής Βραβείων Ποιότητας 2018.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Εστιατόρια: Τελευταία Ενημέρωση

11 αυλές με live μουσική

11 αυλές με live μουσική

Το Wiz σας προτείνει μαγαζιά τα οποία διαθέτουν τον παραπάνω συνδυασμό και ξέρουν καλά το μυστικό για αξέχαστες γευστικές ...
Newsroom K
 |  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ