
Kathimerini.com.cy
Grand opening στη νέα πλατεία της Λευκωσίας, η οποία υποδέχεται για πρώτη φορά το κοινό με αφορμή το Epic Street Fest.
Η αναμονή επιτέλους τελείωσε, μιας και απόψε, Τρίτη 3 Ιουνίου, η νέα πλατεία της Λευκωσίας ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί για πρώτη φορά, για το πρώτο μεγάλο υπαίθριο πάρτι.
Ο λόγος φυσικά για το 8ο Epic Street Fest Summer Edition, το οποίο αποτελεί μία μοναδική γιορτή μουσικής, γεύσεων και καλοκαιρινής διάθεσης.
Από τις 19:00 έως τα μεσάνυχτα, στην κούκλα αυτή νέα πλατεία της πόλης, οι DJs του Deejay Radio 93.5 ανεβαίνουν στα decks δίνοντας τον ρυθμό, την ίδια ώρα που περισσότεροι από 15 ventors θα προσφέρουν στους παρευρισκόμενους λαχταριστό street food, γλυκά, παγωτό, δροσιστικά κοκτέιλ και μπύρες.
Το Epic Street Fest, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στηρίζοντας το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, αφού όλα τα έσοδα από τις ενοικιάσεις των περιπτέρων φαγητού και ποτού, καθώς και από τις πωλήσεις στο Charity Steak Sandwiches kiosk, θα διατεθούν για ενίσχυση της σημαντικής δράσης του κέντρου.
Παρουσιάζει η Epic
Διοργανώνει ο Deejay Radio 93.5
Στηρίζει η Ελληνική Τράπεζα μέλος του ομίλου EuroBank
Treats by OREO
Υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας
*Ο χώρος στάθμευσης κάτω από την πλατεία θα ειναι δωρεάν.