ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δώδεκα δυνατά παραθαλάσσια bar restaurants για τον χειμώνα

Οι προτάσεις του WIZ

Wiz Guide

Τα bar restaurants που βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα τα τιμούμε κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι όμως ορισμένα που μας προσκαλούν να απολαύσουμε το πολύ καλό φαγητό τους και τα κοκτέιλ τους ολόχρονα.

LPM Restaurant & Bar

Το international brand του LPM στο πολυτελές Parklane κρατάει όλα τα χαρακτηριστικά του brandname. Κομψός εσωτερικός χώρος διακοσμημένος με έργα τέχνης, μεγάλη βεράντα που παντρεύει ιδανικά την απλότητα με την πολυτέλεια. Γαλλική δημιουργική κουζίνα με μεσογειακές επιρροές, εκλεπτυσμένες γεύσεις με άποψη, εξαιρετική διακόσμηση πιάτων, συναρπαστικά κοκτέιλ και σέρβις υψηλού επιπέδου. Ένας ολοκληρωμένος γαστρονομικός προορισμός, είναι από τα εστιατόρια με χαρακτήρα που πηγαίνεις για την εμπειρία. Σαββατοκύριακο προσφέρει το περίφημο LPM brunch-lunch.

Δ-ΠΑΡ 18.30-22.30 (το μπαρ λειτουργεί ως τα μεσάνυχτα), Σ-Κ 12.0014.30 & 18.30-22.30

Έψιλον

Μοντέρνο ντεκόρ, cozy θέα από τη βεράντα στη Μαρίνα και μοντέρνα, γευστική μεσογειακή κουζίνα με προοδευτικό fusion στυλ, από τον όμιλο εστιατορίων PNS Restaurants Ltd. Ενημερωμένη λίστα κρασιών, ευγενικό σέρβις, lounge μουσική όλη μέρα που δυναμώνει το βράδυ και μπάρα που σιγοντάρει με ωραία cocktails. Από τα μέρη που συζητιούνται. Έχει αναδειχθεί ως ένα από τα 50 καλύτερα εστιατόρια για το 2019. ΚΥΡ-ΠΕΜ 12.00-01.00, Π-Σ 12.00-02.00

Διαβάστε τη συνέχεια στο Wiz 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση