ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ένα νέο boutique bar restaurant στη Λευκωσία, με art deco αναφορές

Ονομάζεται Sono, βρίσκεται στη Θεμιστοκλή Δέρβη, προσφέρει μεσογειακή κουζίνα και προσφέρεται για φαγητό και ποτό όλες τις ώρες της ημέρας

Wiz Guide

Η εποχή ευνοεί τα μαγαζιά με την all day λογική. Όπως καλή ώρα το Sono Bar Restaurant, το οποίο ανοίγει από νωρίς το πρωί για καφέ και brunch, το μεσημέρι προσφέρεται για lunch βγάζοντας ακόμα και μαγειρευτά φαγητά, νωρίς το απόγευμα η φάση του ευνοεί τα after work drinks με τσίμπημα (platters, light snacks και πιάτα to share), ενώ το βράδυ θα πας για dinner και για κρασί ή ποτό.

Το μενού που επιμελείται ο σεφ Ανδρέας Μεσιούρης έχει μεσογειακή κατεύθυνση, με επιρροές τόσο από την κυπριακή και την ελληνική κουζίνα, όσο και από τις κουζίνες της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας, ακόμα και της Μέσης Ανατολής. Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως για τις συνταγές χρησιμοποιούνται πολλά κυπριακά προϊόντα (ακόμα και Π.Ο.Π.), όπως λούντζα, χαλούμι, τσαμαρέλα, κουμανταρία κ.λπ.

Σκανάροντας το QR code για το μενού, εκτός από το dinner και το brunch menu θα βρεις και τα daily specials, αλλά και το πολύ προσεγμένο wine list, με επιλογές από special κυπριακά κρασιά από τα top κυπριακά οινοποιεία, αλλά και το μενού για τα ποτά το οποίο περιλαμβάνει μια τεράστια συλλογή από spirits για όλα τα γούστα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την ώρα και την περίσταση που θα επισκεφτείς το Sono, έτσι ώστε να απολαύσεις με την παρέα σου τις γεύσεις της Μεσογείου, σε ένα όμορφο περιβάλλον που έχει αναφορές στο Art Deco κίνημα. Όπως αναφέρει στο WiZ ο εκ των ιδιοκτητών, Νικόλας Κατσαρής, «δημιουργώντας το Sono, είχαμε κατά νου την περίοδο 1920-1930, οπότε προσπαθήσαμε να δούμε πώς θα έμοιαζε ένα καινούργιο μαγαζί εκείνης της εποχής».

Στην πρώτη επισκέψή μας απολαύσαμε μαγειρευτό φαγητό, το οποίο ήταν καλομαγειρεμένο και νόστιμο, ενώ ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε και τα μενού του dinner και του brunch!

Info
Τηλ 22256644
Θεμιστοκλή Δέρβη 6, Λευκωσία
Δ-Κ 9.00-01.00 (κουζίνα 10.00-23.00)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση