ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έντεκα στέκια που θα αγαπήσεις στην ορεινή Λεμεσό

Δείτε τι προτείνει το WiZ

Wiz Guide

Τα χωριά της ορεινής Λεμεσού αποτελούν πάντα μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να κάνουν την εκδρομή τους, συνδυάζοντας περίπατο, φαγητό, καφέ και γλυκό.

Η γραφικότητα, οι μυρωδιές, οι γεύσεις, η ιστορία, το κρασί, η κουμανταρία, η φιλοξενία… Οι λόγοι για να μπεις στο αυτοκίνητο και να πας ως εκεί είναι δεκάδες και ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλο.

Ταβερνάκι της Λένιας

Ταβέρνα

Ταβερνάκι που μετακόμισε από το χωριό Σούνι στο κέντρο του γραφικού χωριού Βουνί. Μέσα σε ένα όμορφο στενό θα βρείτε το γουστόζικο και παιχνιδιάρικο ταβερνάκι όπου θα απολαύσετε, εκτός από κυπριακούς περιποιημένους μεζέδες, brunch τα σαββατοκύριακα.

Deliγιάννης

Brunch-Wine bar

Ένας όμορφος χώρος ενταγμένος αρμονικά στο περιβάλλον όπου στην αυλή του σερβίρεται ονειρικό brunch! Το μενού αποτελείται από «ό,τι καλό έχει το χωριό»! Φρεσκοψημένο ψωμί, ελιές, αυγά, χαλούμι από Πάχνα, αναρή με μέλι, μαρμελάδες χειροποίητες, γλυκά του κουταλιού, αλλαντικά πιτσιλιάς, κεφαλότύρι, αυγοφέτες από τσουρέκι, κουλούρι με αυγό και αλλαντικά, γιαούρτι καρύδας με φρούτα. Επίσης θα βρείτε smoothies, φρέσκους χυμούς , ροφήματα, κρασιά και οινοπνευματώδη. Από τον Νοέμβρη το Deliγιάννης τις νύχτες μεταμορφώνεται σε ψαγμένο Wine Βar όπου σερβίρονται αποκλειστικά κρασιά Κυπερούντας και κουμανταρία, τα οποία συνοδεύονται με δέκα επιλεγμένα πιάτα κρασομεζέ, platters τυριών και αλλαντικών. Δ-Π 17.00-23.00, Σ 9.00-00.00 Κ 9.00-20.00.

 

 

Διαβάστε την συνέχεια στο WIZ 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση