ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη Λευκωσίας πλησιάζει

Παρουσιάζει η Ελληνική Τράπεζα

Δελτίο Τύπου

H πρωτεύουσα ετοιμάζεται να μεταφέρει μικρούς και μεγάλους σε ένα αστερόκοσμο και να υποδεχτεί χαρούμενες παιδικές φωνές.

H Τάφρος Ντ’ Αβιλα αποτελεί πλέον σημείο συνάντησης για όσους θέλουν να γευτούν λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων. Με την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της πόλης έρχεται ξανά με σύγχρονα, εντυπωσιακά παιχνίδια που θα καταπλήξουν μικρούς και μεγάλους, καλωσορίζοντας την πιο όμορφη, πιο λαμπερή πιο παιχνιδιάρικη, μα και πιο ζεστή εποχή του χρόνου!

Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο σκηνικό θα προσθέσει τη «μαγεία» που όλοι χρειαζόμαστε στην καθημερινότητα μας!

Για 52 ολόκληρες μέρες στον χώρο θα υπάρχουν χριστουγεννιάτικά σπιτάκια με κάθε λογής λιχουδιές και αρώματα από όλο το κόσμο!

Μετρήστε μαζί μας αντίστροφα μέχρι τις 17 Νοεμβρίου όπου θα ανοίξουν οι πόρτες για τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες ημέρες που θα ζήσουμε στην Παραμυθούπολη της Λευκωσίας.

Χρυσός Χορηγός: Ελληνική Τράπεζα

Χορηγοί: Πάρκο Παλιάτσο, Βάσσος Ψαρολίμανο, Χυμοί Fontana, Coca-Cola HBC Κύπρου, Carlsberg Χωρίς Αλκοόλ, νερό Αγρός, Tuborg Your Moments, LUNO coffee, τα αγαπημένα σνακ τζαϊαντς, Cyprus Airways.

Χορηγός επικοινωνίας: Love Fm 100.7

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση